En ucuz neredeyse oradan al. Klonlar artik yeni yazilimla (arkos4clones) iyi calisiyor. CS 1.6, GTA: San Andreas, GTA: Vice City, Half-Life gibi oyunlar oynayabiliyorsun Portmaster uygulamasi uzerinden. Fakat dedigim gibi. Kutudan cikan yazilimla kullanilmaz gibi. Arkos4Clones'u yukleyerek bir suru oyun oynayabilirsin.
Yazilim kurma videosu.
CS 1.6.
GTA: SA
GTA: Vice City
Half Life:
En ucuz neredeyse oradan al. Klonlar artik yeni yazilimla (arkos4clones) iyi calisiyor. CS 1.6, GTA: San Andreas, GTA: Vice City, Half-Life gibi oyunlar oynayabiliyorsun portmaster uygulamasi uzerinden. Fakat dedigim gibi. Kutudan cikan yazilimla kullanilmaz gibi. Arkos4Clones'u yukleyerek bir suru oyun oynayabilirsin.
Teşekkürler hocam. Herhangi bir yerden alsam ömrü yine aynı mı olur ki? Yani demek istediğim 3 ayda falan bozulur mu hemen? Stardew Valley oynanabiliyorsa onu da oynamak istiyorum.
Teşekkürler hocam. Herhangi bir yerden alsam ömrü yine aynı mı olur ki? Yani demek istediğim 3 ayda falan bozulur mu hemen? Stardew Valley oynanabiliyorsa onu da oynamak istiyorum.
Kullanici yorumlarina baktim hem Trendyol'dan hem de Hepsiburada'dan. Bizim ulkedeki klonlar Bad Clone diye geciyormus. O yuzden alinmaz. Orijinal R36S'in fiyati 4.000 TL ustuydu. O fiyata alinmaz. İkinci el dusunur musun? Sifir olarak piyasa sacmalamis bayagi. Bir de butcen ne kadar? Ve evet, Stardew Valley cok iyi calisiyor bu tur el konsollarinda.
Kullanici yorumlarina baktim hem Trendyol'dan hem de Hepsiburada'dan. Bizim ulkedeki klonlar bad clone diye geciyormus. O yuzden alinmaz. Orijinal R36S'in fiyati 4.000 TL ustuydu. O fiyata alinmaz. İkinci el dusunur musun? Sifir olarak piyasa sacmalamis bayagi. Bir de bütçen ne kadar? Ve evet, Stardew Valley cok iyi calisiyor bu tur el konsollarinda.
Bayagi bir gezindim fakat bu butcede alacagin cihazlar elinde kalir gibi bir iki ay sonra. Ornegin PSP'lerin cogu hasarli ve CD okuma yerleri vs. bozuk. R36S'in dandik klonlari da alinmaz. Butce cikarsa bence cipli Switch Lite ya da bu konsola bakmani tavsiye ederim. Cipli Switch'ler 9 binden basliyor. O kadar cikmak istemezsen diye bunu oneriyorum. R36S'in orijinali Anbernic RG35XX Pro.
Download Dolap - İkinci El Alışveriş by trendyol.com on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more apps like Dolap - İkinci El…