Bu rehberde R36s için Portmaster ve Half-Life 2 yüklemeyi anlatacağım.

1752676910700.webp

Portmaster nedir?
Portmaster, çoğunlukla PC oyunlarının Linux tipi el konsolları için portlara, yani PC oyunlarına ulaşmanızı sağlayan bir program.

1752679487727.webp

Portmaster kurulum rehberi
Portmaster için bu video ile daha basit bir şekilde kurulumu yapabileceğiniz için bu kısmı atlıyorum. Fakat muhakkak bu videodaki adımları uygulamanız lazım. Ayrıca son sürüm ArkOS yazılımı da kurmalısınız. Hepsi videoda mevcut. Videodaki hiçbir adımı atlamayın.

Wi-Fi'ye bağlama
Ek olarak Android telefonunuz varsa R36s'i bu videoyla internete bağlayabilirsiniz

R36s'e Half-Life 2 kurulum rehberi

1752680968017.webp

• Port dosyasını yükleyin PC'ye: https://github.com/kloptops/Portmaster-misc/raw/main/releases/Half-Life2.zip
  • Micro SD kartınızı PC'ye takın SD kart okuyucuyla.
  • Dosyalara girip indirdiğimiz port dosyasına tümünü çıkarta basın. Göz at yazan yere basın.
  • Micro SD Karta girip Ports kısmına gelin. Klasörü seçin.
  • Steam'e girin ve Half-Life 2'yi indirmediyseniz indirin.
  • Steam'in Half-Life 2 sayfasına girin. Ardından Properties'e girin.
  • Betas kısmına gelin. Ardından steam legacy yazanı seçin.
  • Manage>Browse Local Files. Ardından içindeki tüm klasörleri kopyalayın.
  • SD Kart'ın içine girip Ports kismina gelin. Ardindan icine girip halflife 2 diye bir klasor olusturun.
  • Kopyaladiginiz her seyi yeni olusturdugunuz klasore yapistirin.
  • Videolu anlatimini da buldum paylasayim dedim:

Bu rehberde R36s için Portmaster ve Half-Life 2 yüklemeyi anlatacağım.

Eki Görüntüle 163997

Portmaster nedir?
Portmaster, çoğunlukla PC oyunlarının Linux tipi el konsolları için portlara, yani PC oyunlarına ulaşmanızı sağlayan bir program.

Eki Görüntüle 164000

Portmaster kurulum rehberi
Portmaster için bu video ile daha basit bir şekilde kurulumu yapabileceğiniz için bu kısmı atlıyorum. Fakat muhakkak bu videodaki adımları uygulamanız lazım. Ayrıca son sürüm ArkOS yazılımı da kurmalısınız. Hepsi videoda mevcut. Videodaki hiçbir adımı atlamayın.

Wi-Fi'ye bağlama
Ek olarak Android telefonunuz varsa R36s'i bu videoyla internete bağlayabilirsiniz

R36s'e Half-Life 2 kurulum rehberi

Eki Görüntüle 164003

• Port dosyasını yükleyin PC'ye: https://github.com/kloptops/Portmaster-misc/raw/main/releases/Half-Life2.zip
  • Micro SD kartınızı PC'ye takın SD kart okuyucuyla.
  • Dosyalara girip indirdiğimiz port dosyasına tümünü çıkarta basın. Göz at yazan yere basın.
  • Micro SD Karta girip Ports kısmına gelin. Klasörü seçin.
  • Steam'e girin ve Half-Life 2'yi indirmediyseniz indirin.
  • Steam'in Half-Life 2 sayfasına girin. Ardından Properties'e girin.
  • Betas kısmına gelin. Ardından steam legacy yazanı seçin.
  • Manage>Browse Local Files. Ardından içindeki tüm klasörleri kopyalayın.
  • SD Kart'ın içine girip Ports kismina gelin. Ardindan icine girip halflife 2 diye bir klasor olusturun.
  • Kopyaladiginiz her seyi yeni olusturdugunuz klasore yapistirin.
  • Videolu anlatimini da buldum paylasayim dedim:

- Portmaster ve Half-Life 2'yi R36s el konsoluna yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Port Dosyasını İndirin:
- Portmaster-misc GitHub bağlantısını kullanarak Half-Life 2 port dosyasını indirin.

2. Micro SD Kartı Bağlayın:
- Micro SD kartınızı bilgisayarınıza takın.

3. Dosyaları Çıkarın:
- İndirdiğiniz zip dosyasını açın ve içindeki tüm dosyayı çıkartın.

4. SD Karta Göz Atın:
- Micro SD kart üzerindeki 'Ports' klasörüne gidin. Bu klasörü açın.

5. Steam'i Açın:
- Steam uygulamasını başlatın ve Half-Life 2'nin oyun sayfasına gidin. Eğer oyun yüklü değilse, şimdi indirin.

6. Oyun Ayarlarına Gidin:
- Half-Life 2'nin oyun sayfasında 'Properties' seçeneğine tıklayın.
- 'Betas' sekmesine gidin ve "steam legacy" seçeneğini seçin.

7. Yerel Dosyalara Göz Atın:
- 'Manage' menüsünden 'Browse Local Files' seçeneğine tıklayın. Oyun dosyalarının bulunduğu klasör açılacak.

8. Dosyaları Kopyalayın:
- Açılan klasördeki tüm dosyaları kopyalayın.

9. Micro SD Kartta Yeni Klasör Oluşturun:
- SD kartta tekrar 'Ports' klasörüne gidin ve içindeki boş bir alana sağ tıklayıp "Yeni Klasör" oluşturun. Klasörün adını "halflife 2" koyabilirsiniz.

10. Dosyaları Yapıştırın:
- Kopyaladığınız dosyaları yeni oluşturduğunuz "halflife 2" klasörüne yapıştırın.

11. Videolu Anlatım:
- Adımları daha iyi anlamak için bu videolu anlatımı izleyebilirsiniz.

- Herhangi bir sorun olursa tekrar kontrol edin veya daha fazla bilgi için sorabilirsiniz.