Bu rehberde R36s için Portmaster ve Half-Life 2 yüklemeyi anlatacağım.
Portmaster nedir?
Portmaster, çoğunlukla PC oyunlarının Linux tipi el konsolları için portlara, yani PC oyunlarına ulaşmanızı sağlayan bir program.
Portmaster kurulum rehberi
Portmaster için bu video ile daha basit bir şekilde kurulumu yapabileceğiniz için bu kısmı atlıyorum. Fakat muhakkak bu videodaki adımları uygulamanız lazım. Ayrıca son sürüm ArkOS yazılımı da kurmalısınız. Hepsi videoda mevcut. Videodaki hiçbir adımı atlamayın.
Wi-Fi'ye bağlama
Ek olarak Android telefonunuz varsa R36s'i bu videoyla internete bağlayabilirsiniz
R36s'e Half-Life 2 kurulum rehberi
Portmaster nedir?
Portmaster, çoğunlukla PC oyunlarının Linux tipi el konsolları için portlara, yani PC oyunlarına ulaşmanızı sağlayan bir program.
Portmaster kurulum rehberi
Portmaster için bu video ile daha basit bir şekilde kurulumu yapabileceğiniz için bu kısmı atlıyorum. Fakat muhakkak bu videodaki adımları uygulamanız lazım. Ayrıca son sürüm ArkOS yazılımı da kurmalısınız. Hepsi videoda mevcut. Videodaki hiçbir adımı atlamayın.
Wi-Fi'ye bağlama
Ek olarak Android telefonunuz varsa R36s'i bu videoyla internete bağlayabilirsiniz
R36s'e Half-Life 2 kurulum rehberi
- Port dosyasını yükleyin PC'ye: https://github.com/kloptops/Portmaster-misc/raw/main/releases/Half-Life2.zip
- Micro SD kartınızı PC'ye takın SD kart okuyucuyla.
- Dosyalara girip indirdiğimiz port dosyasına tümünü çıkarta basın. Göz at yazan yere basın.
- Micro SD Karta girip Ports kısmına gelin. Klasörü seçin.
- Steam'e girin ve Half-Life 2'yi indirmediyseniz indirin.
- Steam'in Half-Life 2 sayfasına girin. Ardından Properties'e girin.
- Betas kısmına gelin. Ardından steam legacy yazanı seçin.
- Manage>Browse Local Files. Ardından içindeki tüm klasörleri kopyalayın.
- SD Kart'ın içine girip Ports kismina gelin. Ardindan icine girip halflife 2 diye bir klasor olusturun.
- Kopyaladiginiz her seyi yeni olusturdugunuz klasore yapistirin.
- Videolu anlatimini da buldum paylasayim dedim: