Basit kullanıma gayet ideal bir makine aslında. Yanına A320M-A Pro gibi bir anakart alabilirsin 2. Elde. Genelde 2k bandında oluyor ama sıfıra 2.5k verip peşin fiyatına 6 ay taksitle almak daha akıl karı derim. 2X8 3000Mhz belleği 2.5k gibi bir rakamla alabilirsin, 512gb sağlığı 80'de olan bir NVMe alsan 1.8k gibi bir rakamla çözersin. 500W güç kaynağı lüks kalır o sisteme, C tier 700tl ye düzgün psu uyar ona, kasa ile psu satanlar bulursanız daha ekonomik olur orası ayrı. Soğutmada da stok fan devam ama süslemek isterseniz 300-500'e kule soğutmalar var yapıştır geç. Elinde tatlı bir makine olmuş olur, satar 1-2k kar edersin ya da köşede yedek pc veyahut sanal makine tarzı bir şey yaparsın.Elimde RX 570 ve Ryzen 5 2600X var. Sistem dizmeyi düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Eski ama hala taş gibi bir kart. Güncel oyunlarda bazı grafik ayarlarından feraagat ederek bir hikayeli oyunun tadını çıkarabiliyorsun, 1800tl gibi bir rakamı olan kartla.RX 570 eski bir ekran kartı ancak hala gideri olan bir kart. Ben nispeten yeni oyunlarda test etmiştim.
Eski ama hala taş gibi bir kart. Güncel oyunlarda bazı grafik ayarlarından feraagat ederek bir hikayeli oyunun tadını çıkarabiliyorsun, 1. 800 TL gibi bir rakamı olan kartla.
Hala gideri var ya bence. Zaten fazlalık kaldığı için elimde. Elimde ki gariban GT 730'dan iyidir.RX 570 eski bir ekran kartı ancak hala gideri olan bir kart. Ben nispeten yeni oyunlarda test etmiştim.
Zaten büyük bir ihtimal PSU'lu kasa alacağım. Onun dışında 2 tane SSD takmayı düşünüyorum.Basit kullanıma gayet ideal bir makine aslında. Yanına A320M-A Pro gibi bir anakart alabilirsin 2. Elde. Genelde 2k bandında oluyor ama sıfıra 2.5k verip peşin fiyatına 6 ay taksitle almak daha akıl karı derim. 2X8 3000Mhz belleği 2.5k gibi bir rakamla alabilirsin, 512gb sağlığı 80'de olan bir NVMe alsan 1.8k gibi bir rakamla çözersin. 500W güç kaynağı lüks kalır o sisteme, C tier 700tl ye düzgün psu uyar ona, kasa ile psu satanlar bulursanız daha ekonomik olur orası ayrı. Soğutmada da stok fan devam ama süslemek isterseniz 300-500'e kule soğutmalar var yapıştır geç. Elinde tatlı bir makine olmuş olur, satar 1-2k kar edersin ya da köşede yedek pc veyahut sanal makine tarzı bir şey yaparsın.
Cyberpunk 2077'de zorlanmaz. Eskiden RX 570 sahibiydim. O yüzden zorlanacağını sanmıyorum.Böyle Baldur's Gate, Cyberpunk gibi 2022 sonrası çıkan oyunlarda elbet zorlanır ama ondan önceki oyunlarda orta ayarlarda oynatır diye tahmin ediyorum.