R5 3600 overclock

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yweld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 232
  • Etiketler Etiketler
    overclock

yweld

Üstün
Makaleler
3
Merhaba, R5 3600 işlemcim ve MSI B450M PRO-VDH Max anakartım var. Stok PBO ayarı çok verimsiz. 4.1 GHz ile neredeyse 1.4v civarı çıkıyor. Thermalright Phantom Spirit ve MX4 macun var. Ona rağmen 85 dereceleri görüyor. Ben 4.2 GHz 1.3v sabitledim 80 derece ulaşıyor maximum, CPB ve PBO kapalı şekilde. İşlemcimin silikonu kötü. Daha verimli bir ayar yapılır mı ya da PBO konusunda yardımcı olabilir misiniz? @AceTeq

Bu soğutma ile bu derecelere çıkmamalı. Arctic Freezer 34 eSports DUO ile 5600X kullanıyorum, stok ayarlarda 60 derece gibi geziyor. Sendeki işlemci fazla ısınan bir işlemci de değil keza soğutma fazlasıyla yeterli. BIOS sıfırlayın olmadı soğutucunun işlemciye iyi bastığından emin olun. Soğutucunun altındaki jelatini unutmadığınızı farz ediyorum. PBO ve CO yapsabilsek iyi olurdu ama Zen 2 desteklemiyor. Dediklelerimi kontrol ettikten sonra manuel UV deneriz.

Hocam bahsettiğim sıcaklıklar P95 Small FFTs testi için geçerli. Gündelik kullanım için pek gerçekçi değil. 4.2 GHz 1.3v iyi mi sizce?

Hocam bahsettiğim sıcaklıklar P95 Small FFTs testi için geçerli. Gündelik kullanım için pek gerçekçi değil. 4.2 GHz 1.3v iyi mi sizce?
Voltajı 1.24 ile deneyin ama 1.3'te de sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…