5 5008 Uzman Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 679 4 Nisan 2025 #11 Max Caulfield dedi: Şahsen PBO ve Curve Optimizer düşünüyorum, çünkü gerçekten de işlemci 65W'a limitliyken 50-55 derecenin üstüne neredeyse çıkmıyor bile PBO ve Curve Optimizer ile ilgili bildiğiniz rehberler varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... @AceTeq var yürüyeninden olur mu? Bu arada Ryzen için oyunlarda en büyük getiriyi neredeyse her zaman RAM OC sağlar.
Max Caulfield dedi: Şahsen PBO ve Curve Optimizer düşünüyorum, çünkü gerçekten de işlemci 65W'a limitliyken 50-55 derecenin üstüne neredeyse çıkmıyor bile PBO ve Curve Optimizer ile ilgili bildiğiniz rehberler varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... @AceTeq var yürüyeninden olur mu? Bu arada Ryzen için oyunlarda en büyük getiriyi neredeyse her zaman RAM OC sağlar.
KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Nisan 2025 #12 5008 dedi: @AceTeq var yürüyeninden olur mu? Bu arada Ryzen için oyunlarda en büyük getiriyi neredeyse her zaman RAM OC sağlar. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM OC düşünebilirim, hazır Hynix CJR çipli bir RAM'e sahipken
5008 dedi: @AceTeq var yürüyeninden olur mu? Bu arada Ryzen için oyunlarda en büyük getiriyi neredeyse her zaman RAM OC sağlar. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM OC düşünebilirim, hazır Hynix CJR çipli bir RAM'e sahipken
5 5008 Uzman Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 679 4 Nisan 2025 #13 Max Caulfield dedi: O zaman RAM OC düşünebilirim, hazır Hynix CJR çipli bir RAM'e sahipken Genişletmek için tıkla... Konu açarsın ona beraber bakarız. Açarken Zentimings'den ekran görüntüsü paylaş ben ayar vereceğim.
Max Caulfield dedi: O zaman RAM OC düşünebilirim, hazır Hynix CJR çipli bir RAM'e sahipken Genişletmek için tıkla... Konu açarsın ona beraber bakarız. Açarken Zentimings'den ekran görüntüsü paylaş ben ayar vereceğim.
KS KS Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.115 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 4 Nisan 2025 #14 5008 dedi: Konu açarsın ona beraber bakarız. Açarken Zentimings'den ekran görüntüsü paylaş ben ayar vereceğim. Genişletmek için tıkla... Şu anlık düşünmüyorum, bir ara açacağım. Şu anda sistemimin bu hali bile benim için yeterli
5008 dedi: Konu açarsın ona beraber bakarız. Açarken Zentimings'den ekran görüntüsü paylaş ben ayar vereceğim. Genişletmek için tıkla... Şu anlık düşünmüyorum, bir ara açacağım. Şu anda sistemimin bu hali bile benim için yeterli