Dün zaten size sürücüyü anlatmıştım. Bunun dışında oyuncular SAM kapatınca da dropların azaldığını belirtmiş. Daha iyi çalıştığını belirtmişler. Ama tamamen kesmiyor. Bu arada FSR açık oynayın.
Ayrıca Steam başlangıç seçeneklerine -dx11 yazmanızı belirtmişler. Bu üçünü de deneyin.
Dün zaten size sürücüyü anlatmıştım. Bunun dışında oyuncular SAM kapatınca da dropların azaldığını belirtmiş. Daha iyi çalıştığını belirtmişler. Ama tamamen kesmiyor. Bu arada FSR açık oynayın.
Ayrıca Steam başlangıç seçeneklerine -dx11 yazmanızı belirtmişler. Bu üçünü de deneyin.
Amd acces memory de açtım ne kadar etki edicek bilmiyıorum amd 5000 seirsi işlemciler için oluyormuş yazıyordu dediğiniz ayarlarıu yaptım. Şimdi Deniceğim
Denedim hocam dediklerinizi problem devam ediyor hatta core performanse boost kapalıydı benim işlemci ısındığından dolayı ondanmı yapar dedim açtım ama gene aynı