R5 5500 & MSI B350M sistem ne kadar eder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan traktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    parçalar

traktor

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba, elimdeki parçaları satıp AM5 geçmeyi düşünüyorum, bu parçalar gerçekçi düşünülürse ne kadara satılabilir?

AMD Ryzen 5 5500 (kutulu fanlı ve garanti devam etmektedir)

MSI B350M Gaming Pro (MS-7A39) (içerik yok)

Adata XPG Gammix D30 8x2 16 GB 3000MHz (içerik yok)

FSP 500W 80+ PSU (içerik yok)

Günümüzde Am4'e delicesine para saçan enayiler var. İyi ilan koy, yakalayıp PSU hariç 5k ya bile satabilirsin. O psu'yu satma. Çok iyi bir PSU. Yazık olur. Am5'te ne kart ve işlemci kullanacaksın ki?

Günümüzde AM4'e delicesine para saçan enayiler var. İyi ilan koy, yakalayıp PSU hariç 5K ya bile satabilirsin. O PSU'yu satma. Çok iyi bir PSU. Yazık olur. AM5'te ne kart ve işlemci kullanacaksın ki?

Ekran kartı için PSU yükselteceğim boşa çıkacak hocam o yüzden satıyorum, AM5 olarak 7500F işlemci düşünüyorum anakart olarak en ucuz 6800MHz hangisi ise onu alırım.

Ekran kartı için PSU yükselteceğim boşa çıkacak hocam o yüzden satıyorum, AM5 olarak 7500F işlemci düşünüyorum anakart olarak en ucuz 6800MHz hangisi ise onu alırım.
De o sandığından güçlü, ondan diyorum. Eğer kart 260-270w falan geçmiyorsa boşuna heba etme. Neyse sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…