Test sistemi:
Ryzen 5 5600 (PBO açık ve -30 per Core yapıldı)
Team T-Force 8+8 3200 MHz.
MSI MPG B550 Gaming Plus.
Corsair VS550.
ASUS ROG STRIX GTX 1070 OC.
Coldpower 4 bakır borulu kule tipi soğutucu.
Wdc SN550 M.2
2xjd120.
Ryzen Master ayar;
Windows 10 GPU hızlandırma açık değil, test sırasında arkada Chrome üzerinde 144p video açık, arka planda ise Razer Synapse ve NVIDIA exprience açık bir de MSI Afterburner. NVIDIA Denetim Masası ayarları;
Bu sefer incelemeyi videolu olarak yapıyorum, istediğiniz ücretsiz oyun var ise test ederim.
Testler;
Dying Light 1: (spoiler)
CS2:
Aimlabs:
Valorant:
Cities Skylines 1:
ETS 2:
Kayıt almadığım ise;
Lost Ark: Yüksek ayarlarmin 130 Max 165 ortalama 165.
Forza Horizon 4: Yüksek ayarlar sabit 165, Ultra ayarlar ortalama 100 130.
Night run: Rezil optimizasyonu olduğu için 44 FPS sabit.
Sims 4: En yüksek ayarlar sabit 165 FPS.
Test sırasında nedense midem deli gibi yandı ve bulandı bu yüzden oyunları pek oynadığım söylenemez, %1 FPS kısmını hala çözemedim 5 saniye de bir açıp kapatmam gerekiyor onu çözemedim. Videolarda ses olmama sebebi arkada video izlemem ve FPS oyunlarının kitlesi 3 IQ olduğu için hafif bağırarak kibarca uyardığım için epik edit yeteneklerim ile sesi kaldırdım. 25 Temmuz'da askere gidiyorum gitmeden eğer denk gelirse başka oyunları da eklerim.
Ryzen 5 5600 (PBO açık ve -30 per Core yapıldı)
Team T-Force 8+8 3200 MHz.
MSI MPG B550 Gaming Plus.
Corsair VS550.
ASUS ROG STRIX GTX 1070 OC.
Coldpower 4 bakır borulu kule tipi soğutucu.
Wdc SN550 M.2
2xjd120.
Ryzen Master ayar;
Windows 10 GPU hızlandırma açık değil, test sırasında arkada Chrome üzerinde 144p video açık, arka planda ise Razer Synapse ve NVIDIA exprience açık bir de MSI Afterburner. NVIDIA Denetim Masası ayarları;
Bu sefer incelemeyi videolu olarak yapıyorum, istediğiniz ücretsiz oyun var ise test ederim.
Testler;
Dying Light 1: (spoiler)
CS2:
Aimlabs:
Valorant:
Cities Skylines 1:
ETS 2:
Kayıt almadığım ise;
Lost Ark: Yüksek ayarlarmin 130 Max 165 ortalama 165.
Forza Horizon 4: Yüksek ayarlar sabit 165, Ultra ayarlar ortalama 100 130.
Night run: Rezil optimizasyonu olduğu için 44 FPS sabit.
Sims 4: En yüksek ayarlar sabit 165 FPS.
Test sırasında nedense midem deli gibi yandı ve bulandı bu yüzden oyunları pek oynadığım söylenemez, %1 FPS kısmını hala çözemedim 5 saniye de bir açıp kapatmam gerekiyor onu çözemedim. Videolarda ses olmama sebebi arkada video izlemem ve FPS oyunlarının kitlesi 3 IQ olduğu için hafif bağırarak kibarca uyardığım için epik edit yeteneklerim ile sesi kaldırdım. 25 Temmuz'da askere gidiyorum gitmeden eğer denk gelirse başka oyunları da eklerim.