R5 5600 için işlemci soğutucusu önerisi

might

Başarılı
Merhaba, bu 3 model arasından hangisini seçmem daha mantıklı olur? R5 5600 ile kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi o kadar aşmaya gerek yok, Assasin Spirit işinizi görecektir.

Nispeten daha kalın bloğu olan ve diğer giriş seviyesi modellerden fazla ısı borulu olan Burst Assassin modelini önerebilirim.

Nispeten daha kalın bloğu olan ve diğer giriş seviyesi modellerden fazla ısı borulu olan Burst Assassin modelini önerebilirim.
dediğiniz modele baktım 1000 tl bandında onu almayı düşünüyorum. overclock yapacağım için 2 bin bandına çıkmaya gerek var mı sizce?

dediğiniz modele baktım 1000 tl bandında onu almayı düşünüyorum. overclock yapacağım için 2 bin bandına çıkmaya gerek var mı sizce?
2 gün öncesine kadar Phantom Spirit SE modeli 1600TL'ye satılıyordu, sizin şansınıza galiba bugün zam gelmiş
Hiç overclock yapmadığım için net bir şey söyleyemem ama Phantom Spirit alırsanız önünüz açık olur. Gündelik kullanım ve ufak tefek OC işleri için 1000TL bandında bir soğutucu yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…