X99 71 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.476 Çözümler 30 Beğeniler 3.643 Yer Asgard 28 Temmuz 2026 #11 neodiim dedi: Teşekkürler hocam bu modelden alıyorum. Genişletmek için tıkla... FZ6 Pro da alabilirsin, iki modeli birden alın, kutulara zarar vermeden açın, poşetleri sağlam kalsın, kasaya sığmayanı iade edersin.
neodiim dedi: Teşekkürler hocam bu modelden alıyorum. Genişletmek için tıkla... FZ6 Pro da alabilirsin, iki modeli birden alın, kutulara zarar vermeden açın, poşetleri sağlam kalsın, kasaya sığmayanı iade edersin.
KS KS neodiim Çalışkan Katılım 20 Nisan 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 8 28 Temmuz 2026 #12 X99 dedi: FZ6 Pro da alabilirsin, iki modeli birden alın, kutulara zarar vermeden açın, poşetleri sağlam kalsın, kasaya sığmayanı iade edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam benim kasama iki model de sığarda kardeşimin kasasına sığar mı diye düşünüyorum Thermalright olan %90 sığar da işte yine de emin olamadım
X99 dedi: FZ6 Pro da alabilirsin, iki modeli birden alın, kutulara zarar vermeden açın, poşetleri sağlam kalsın, kasaya sığmayanı iade edersin. Genişletmek için tıkla... Hocam benim kasama iki model de sığarda kardeşimin kasasına sığar mı diye düşünüyorum Thermalright olan %90 sığar da işte yine de emin olamadım