Kasaya Phantom spirit 6 mm payla oluyor. Bütçe varsa Phantom spirit alsın geçsin. Zamanında 1300 TL'ye ARGB modeli aldım R5 5600 ile kullanıyorum. Yaz aylarında İzmir'de yükte daha 70 derece üstü görmedim.
Kule tipinde F/P olarak en iyi modelleri Thermalright üretiyor fakat attığınız model bence hem çok kaba hem de 5600 için gereksiz bir harcama olur. O fiyata 240/360mm sıvı soğutma alabiliyorsunuz. Evet o kule tipi modeli daha iyi sıcaklık değerleri verebilir fakat bence kasada çok kaba ve kötü gözüküyor.
Ben işlemciniz için aşağıdaki modeli tavsiye ederim, hem kasada kötü görüntüye neden olmaz hem de 5600 için fazlasıyla yeterli.
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Daha ucuz bir alternatif isterseniz, bu da 5600 için yazları dahil yeterli fakat üstteki modelin soğutma performansı daha iyi.
Bende aynı işlemci var. Peerless Assasin kullanıyorum. Biraz payla kurtarıyor ama çok overkill oldu böyle bir işlemci için. Yinede memnunum. Tabi ben aldığımda 1000 lira civarındaydı şimdi 2500 olmuş.