R5 5600 & Intel Arc B580 sistem alınır mı?

Volage 31

Uzman
Yer
Türkiye

Bu sistem alınır mı? 35.800 TL bir rakam tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oynamayacağım hocam küçük yeğenim için alıyorum. FIFA, GTA, Forza, Assetto Corsa gibi oyunlar.

Ekran kartını ikinci elden RTX 5060 alabilirsiniz hocam daha iyi olur. RAM'de aynı şekilde sıfır fiyatına ikinci elde 32 GB bulabilirsiniz.

İllaki sıfır olacaksa RAM ve işlemci yarın İncehesap Gaming gecesinde ucuza gelebilir. Şansınız varsa B580 11K'ye düşer; 2-3 haftadır o fiyattan veriyorlar.

2. el Ryzen 5 7500F ile bir sistem kurun bence ya da 2. el Intel anakartlı ilanlara bakın. AM4 artık ölü bir soket. 2. el satıcılarımız dolandırıcı zaten AMD tarafında. Ayrıca yapılabiliyorsa 2. el az kullanılmış garantili 6650XT'lere ve 7600XT modellerine bir göz atın. Driver sorunları vesaire yaşatmazlar ve nispeten daha bütçe dostular.

Hocam ben kullandım 6650xt pek beğenmedim. İkinci el piyasası ne olduğu belli değil kim ne tutturursa yazıyor.

Şu videodakileride kontrol ederseniz alınabilir ama ikinci el rtx5060 bencede daha iyi olur yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…