KS KS Volage 31 Uzman Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 95 Çözümler 1 Beğeniler 35 Yer Türkiye Dün 19:14 #11 Lorien dedi: Sarı siteden Param Güvende ile alabilirsiniz. Kart çekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kart arızalı olursa bir problem yaşamamak için sıfır almak daha iyi olmaz mı İntel Core Ultra 225f ile ddr5 ARC B580 iyi olmaz mı?
Lorien dedi: Sarı siteden Param Güvende ile alabilirsiniz. Kart çekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kart arızalı olursa bir problem yaşamamak için sıfır almak daha iyi olmaz mı İntel Core Ultra 225f ile ddr5 ARC B580 iyi olmaz mı?
Geraltın kılıcı 57 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.642 Çözümler 19 Beğeniler 3.795 Yer Cintra Dün 19:17 #12 Volage dedi: Hocam ben kullandım 6650xt pek beğenmedim. İkinci el piyasası ne olduğu belli değil kim ne tutturursa yazıyor. Genişletmek için tıkla... Intel onun daha kötüsü açıkçası. Yazılım getirme durumundaki sorunları devam ediyor. Bence AMD şu an daha güvenli bir seçenek. Volage dedi: Hocam kart arızalı olursa bir problem yaşamamak için sıfır almak daha iyi olmaz mı İntel Core Ultra 225f ile ddr5 ARC B580 iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda olmaz. Volage dedi: Hocam kart arızalı olursa bir problem yaşamamak için sıfır almak daha iyi olmaz mı İntel Core Ultra 225f ile ddr5 ARC B580 iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... DDR5 geçilecekse Intel almayın ayrıca. Anakartlarını sürekli değiştiriyorlar. AM5 bu konuda kat kat daha iyi.
Volage dedi: Hocam ben kullandım 6650xt pek beğenmedim. İkinci el piyasası ne olduğu belli değil kim ne tutturursa yazıyor. Genişletmek için tıkla... Intel onun daha kötüsü açıkçası. Yazılım getirme durumundaki sorunları devam ediyor. Bence AMD şu an daha güvenli bir seçenek. Volage dedi: Hocam kart arızalı olursa bir problem yaşamamak için sıfır almak daha iyi olmaz mı İntel Core Ultra 225f ile ddr5 ARC B580 iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda olmaz. Volage dedi: Hocam kart arızalı olursa bir problem yaşamamak için sıfır almak daha iyi olmaz mı İntel Core Ultra 225f ile ddr5 ARC B580 iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... DDR5 geçilecekse Intel almayın ayrıca. Anakartlarını sürekli değiştiriyorlar. AM5 bu konuda kat kat daha iyi.