Şu anki kullandığım sistemdeki ekran kartı RTX 3060 12 GB olanı işlemci ise 5600. Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. RTX 5060 Ti alacağım sizce alınır mı? Yoksa 3060 birkaç sene daha gideri var mı?
3060'in 5060 Ti'dan iyi olmasi için benim olmasi ve 5060 Ti alacak paramin olmamasi gerekli. Monitorler uygunsa ve maddi sorunun yoksa gec tabii. Arada görsellikteki akicilik acisindan daglar denizler kadar fark var. O kadar para harcamisken islemciyi de 5700X3D yapiver bence ikinci elden. Olmadi en azinda bir 5700X yap. %1 Low FPS için Avg. FPS'in %90'i olmasini garantilersin boylece.
3060'in 5060 Ti'dan iyi olmasi için benim olmasi ve 5060 Ti alacak paramin olmamasi gerekli. monitorler uygunsa ve maddi sorunun yoksa gec tabii. Arada görsellikteki akicilik acisindan daglar denizler kadar fark var. O kadar para harcamisken islemciyi de 5700X3D yapiver bence ikinci elden. Olmadi en azinda bir 5700X yap. %1 Low FPS için AVG. FPS'in %90'i olmasini garantilersin boylece.
Para sorun değil çalışıyorum alırım keşke bu konuyu daha önce açsaydım işlemci geçen ay değiştirdim de yine de bu fikrini düşünürüm önerin için sağ ol reis.