R5 5600 & RTX 3080 sistemde CS2'de FPS düşüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theodore bagwell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selamlar. Bu sistem ile CS 2 oynuyorum fakat oyunda fazlasıyla fps düşüşü gözlemliyorum. FPS 200 - 150 arası gidip geliyor. Ayarlardan kaynaklandığını az çok tahmin edebiliyorum.

Çözünürlük: 1280x960
Oyun ayarları: Genel olarak düşük - orta.

Sebebi ise bu şekilde hedefleri daha rahat görebiliyorum. FPS oyunlarını 1080p'de oynamakta zorluk çekiyorum .
Buna nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Ek olarak CPU'ya fazla yük bindiğini de fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartına yük bindirin.

Maalesef ekran kartına sonuna kadar yük bindirmeniz lazım. Darboğaz illaki rahatsız edecektir. O ikiliyi hayalim de kurmazdım.

Hocam bunu bu ayarlarda, bu oyunda nasıl yapabilirim ki

Ek olarak isteyerek toplamadım. Bundan önceki kartım GTX 1060 idi, 3080'e upgrade attım. Bir ara param olunca işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum.

Hocam bunu bu ayarlarda bu oyunda nasıl yapabilirim ki . Ek olarak isteyerek toplamadım bundan önce ki kartım GTX 1060 idi. 3080'e upgrade attım bir ara param olunca işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum.

16:9'da oynamaya çalışın daha iyi olur.

Hocam bunu bu ayarlarda, bu oyunda nasıl yapabilirim ki

Ek olarak isteyerek toplamadım. Bundan önceki kartım GTX 1060 idi, 3080'e upgrade attım. Bir ara param olunca işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum.
Çözünürlüğü maksimuma alıp ayarları ultraya çekmeyi deneyebilirsiniz.

4X MSAA kullan onun dışı ayarları kafana göre kullan. Ekran kartı darboğaz olduğu için belli bir FPS limitini geçemez zaten ne kadar ayar kurcalasanda ve arka planda çok şey çalıştırma. Anakart destekliyorsa işlemci O.C yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…