Spaxwe Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 14 Haziran 2025 #1 Anakart: Prime B450M K II. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600. Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8 GB GDDR6. İşletim sistemi: Windows 11 Pro 64 Bit. https://www.mediafire.com/folder/fy3723wbl2bdg/Minidump buraya DMP uzantılı dosyayı attım. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
Anakart: Prime B450M K II. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600. Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8 GB GDDR6. İşletim sistemi: Windows 11 Pro 64 Bit. https://www.mediafire.com/folder/fy3723wbl2bdg/Minidump buraya DMP uzantılı dosyayı attım. Şimdiden teşekkür ederim.
eren28tr Uzman Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 15 Haziran 2025 #2 Spaxwe dedi: Anakart: Prime B450M K II. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600. Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8 GB GDDR6. İşletim sistemi: Windows 11 Pro 64 Bit. https://www.mediafire.com/folder/fy3723wbl2bdg/Minidump buraya DMP uzantılı dosyayı attım. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırayla girin: SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın. DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Display Driver Uninstaller (DDU) ile Sürücü Nasıl Kaldırılır? - Techolay Ekran kartı sürücülerini kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak, özellikle performans ve stabilite açısından önemli. techolay.net Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Spaxwe dedi: Anakart: Prime B450M K II. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600. Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 Ti OC Edition 8 GB GDDR6. İşletim sistemi: Windows 11 Pro 64 Bit. https://www.mediafire.com/folder/fy3723wbl2bdg/Minidump buraya DMP uzantılı dosyayı attım. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırayla girin: SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın. DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Display Driver Uninstaller (DDU) ile Sürücü Nasıl Kaldırılır? - Techolay Ekran kartı sürücülerini kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak, özellikle performans ve stabilite açısından önemli. techolay.net
KS KS Spaxwe Çalışkan Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 1 15 Haziran 2025 #3 eren28tr dedi: Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırayla girin: SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın. DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Display Driver Uninstaller (DDU) ile Sürücü Nasıl Kaldırılır? - Techolay Ekran kartı sürücülerini kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak, özellikle performans ve stabilite açısından önemli. techolay.net Genişletmek için tıkla... Bilgin için teşekkür ederim. Hata tam olarak nedir? Bilinçlenmek amaçlı soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırayla girin: SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın. DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Display Driver Uninstaller (DDU) ile Sürücü Nasıl Kaldırılır? - Techolay Ekran kartı sürücülerini kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak, özellikle performans ve stabilite açısından önemli. techolay.net Genişletmek için tıkla... Bilgin için teşekkür ederim. Hata tam olarak nedir? Bilinçlenmek amaçlı soruyorum.
eren28tr Uzman Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 997 Çözümler 20 Beğeniler 475 15 Haziran 2025 #4 Spaxwe dedi: Bilgin için teşekkür ederim. Hata tam olarak nedir? Bilinçlenmek amaçlı soruyorum. Genişletmek için tıkla... İlkinden emin olamadım. Bozuk sistem dosyalarından kaynaklı olabilir. Diğeri Ekran kartı sürücüsüsü kaynaklı gözüküyor. Artı 0 Eksi
Spaxwe dedi: Bilgin için teşekkür ederim. Hata tam olarak nedir? Bilinçlenmek amaçlı soruyorum. Genişletmek için tıkla... İlkinden emin olamadım. Bozuk sistem dosyalarından kaynaklı olabilir. Diğeri Ekran kartı sürücüsüsü kaynaklı gözüküyor.