Ryzen 5 5600, ASUS Dual RTX 4070 Super sistemim mevcut halihazırda. Bu sistemi DDR5'e geçirerek eski parçalar ile kardeşime PC toplayacağım. En mantıklı geçiş ürünleri ne olacaktır? Hangi anakart, işlemci ve RAM tercih edilmelidir? Anakart konusunda Wi-Fi desteği olması gerekiyor.
Siz değerli sosyal üyelerinden tavsiye ve bilgi bekliyorum.
MSI MPG B650 Gaming Plus WiFi 6000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI MPG B650 Gaming Plus WiFi 6000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Yani kesin bir bütçem yok ancak 10-15 bin TL arasında olacak hocam genel olarak. İşlemciyi kaliteli seçmek istiyorum sadece o bütçeyi aşacak gibi duruyor. Zaten sıvı soğutmayı da ddr5'e geçersem diye almıştım
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.891,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.891,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet bu bütçeye çıkabilirim gibi duruyor hocam bu bütçede en iyi parçalar bunlar sanırım doğru mudur? Ek olarak bu anakart Ryzen 7 7800X3D besleyebilir mi? Yani birkaç yıl sonra işlemciyi yükseltmek istersem diye soruyorum.
Evet bu bütçeye çıkabilirim gibi duruyor hocam bu bütçede en iyi parçalar bunlar sanırım doğru mudur? Ek olarak bu anakart Ryzen 7 7800X3D besleyebilir mi? Yani birkaç yıl sonra işlemciyi yükseltmek istersem diye soruyorum.
Anakartı bununla değiştirsek daha iyi olur. B650-S Wi-Fi soğutması zayıf bir anakart. 7800X3D yeter ama daha iyisi neden olmasın. RAM ve işlemci seçimi gayet iyi. Düzeltiyorum RAM'lerde stok kalmamış şununla değiştirebilirsiniz. Attığım ASUS anakartın 23 Eylül tarihine kadar alımlarda 490 TL geri ödeme kampanyası var.