Towande Becerikli Katılım 18 Ocak 2026 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 153 26 Ocak 2026 #11 emrsty dedi: Hocam ben siparişi verdim fakat hala kargoya verilmedi bir de 750w yerine 850w almayı düşünüyorum pckolik bu konuda çok yavaş sanırım. Genişletmek için tıkla... En geç yarın kargoya verilmiş olur siparişiniz, bu arada sipariş verdikten sonra mı karar değiştirdiniz? Instagram'dan yazın hızlı cevap veriyorlar.
emrsty dedi: Hocam ben siparişi verdim fakat hala kargoya verilmedi bir de 750w yerine 850w almayı düşünüyorum pckolik bu konuda çok yavaş sanırım. Genişletmek için tıkla... En geç yarın kargoya verilmiş olur siparişiniz, bu arada sipariş verdikten sonra mı karar değiştirdiniz? Instagram'dan yazın hızlı cevap veriyorlar.
KS KS emrsty Uzman Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 26 26 Ocak 2026 #12 Towande dedi: En geç yarın kargoya verilmiş olur siparişiniz, bu arada sipariş verdikten sonra mı karar değiştirdiniz? Instagram'dan yazın hızlı cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam WhatsApp'tan yazdım sipariş numarasını mailden atın dediler o şekilde iptal edilecek bakalım 850W sipariş geçtim.
Towande dedi: En geç yarın kargoya verilmiş olur siparişiniz, bu arada sipariş verdikten sonra mı karar değiştirdiniz? Instagram'dan yazın hızlı cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam WhatsApp'tan yazdım sipariş numarasını mailden atın dediler o şekilde iptal edilecek bakalım 850W sipariş geçtim.