R5 7500F için MSI MAG CoreLiquid A13 360mm sıvı soğutucu, indirimdeyken alınır mı?

Bütçe
4000
Thermalright biraz daha iyi.
Açıkçası 3.400TL'ye aldığınız için iade etmesenizde olur.
Aslında MSI'ın tasarımı daha çok hoşuma gitti. O kadar performans farkı da olacağını zannetmiyorum.

Sepete at ama alma biraz bekle arada sayfayı yenile tekrar düşüyormuş. Başka siteden bir arkadaş söyledi.

Bilgisayar Ürünlerinde Sepette Net %5 İndirim! Hepsiburada sağlıyor sanırım ve sadece 1 kere kullanabiliyoruz. Hala 3419TL

Aldım alanlarada hayırlı olsun umarım iyidir liqmaxflo 360 bekliyordum ama bir türlü stoklara gelmedi BitFenix V2 yerine bunu tercih ettim.

Aldım alanlarada hayırlı olsun umarım iyidir liqmaxflo 360 bekliyordum ama bir türlü stoklara gelmedi BitFenix V2 yerine bunu tercih ettim.

Bende aldım. Gelsin test eder yazarım tekrardan. O fiyata bence en mantıklı seçim gibi.

Fan kabloları vs de çok düzenli videolarda.

Bende aldım. Gelsin test eder yazarım tekrardan. O fiyata bence en mantıklı seçim gibi.

Hocam bazıları alınmaz falan demiş çok kafamı karıştırdılar FZ6 Pro'dan geçeceğim mantıklı olur mu sence 7800X3D.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…