R5 7500F için termal macun vs termal pad

Anladım, o zaman soğutucu ile gelen TF4'ü kullanacağım, Heilos'u da ileride RTX 5070 için kullanırım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Laptop için saklayın bana kalırsa. Ülkemizde kaliteli termal pad ya da faz değişimli padleri bulmak biraz sıkıntı.

Laptop için saklayın bana kalırsa. Ülkemizde kaliteli termal pad ya da faz değişimli padleri bulmak biraz sıkıntı.
Kendi laptopum yok fakat kardeşimin 4060lı laptopu var, ona sürmekte mantıklı olabilir haklısınız.

Kendi laptopum yok fakat kardeşimin 4060'lı laptopu var, ona sürmekte mantıklı olabilir haklısınız.

Gayet mantıklı. Pumpout sorunu yok ve termal macunların 2-3 katı daha uzun gidiyor. Forumlarda 3 yıl sıfır kayıpla kullananlar bile gördüm.

Gayet mantıklı. Pumpout sorunu yok ve termal macunların 2-3 katı daha uzun gidiyor. Forumlarda 3 yıl sıfır kayıpla kullananlar bile gördüm.
Burst Assassin'in yanında gönderdikleri TF4 tek kullanımlık mı acaba? Yani ancak işlemciye mi yeter?

Fazla fazla yeter o. Nohut kadar sıkacaksın zaten. Hepsini kullanma ağzını kapat dursun bozulmaz.
Teşekkürler. Kalanını nereye saklamak lazım? Yatağın altında saklayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…