NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.782 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.422 10 Eylül 2025 #11 prime dedi: Anladım, o zaman soğutucu ile gelen TF4'ü kullanacağım, Heilos'u da ileride RTX 5070 için kullanırım. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Laptop için saklayın bana kalırsa. Ülkemizde kaliteli termal pad ya da faz değişimli padleri bulmak biraz sıkıntı.
prime dedi: Anladım, o zaman soğutucu ile gelen TF4'ü kullanacağım, Heilos'u da ileride RTX 5070 için kullanırım. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Laptop için saklayın bana kalırsa. Ülkemizde kaliteli termal pad ya da faz değişimli padleri bulmak biraz sıkıntı.
KS KS prime Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 275 10 Eylül 2025 #12 NightWist dedi: Laptop için saklayın bana kalırsa. Ülkemizde kaliteli termal pad ya da faz değişimli padleri bulmak biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Kendi laptopum yok fakat kardeşimin 4060lı laptopu var, ona sürmekte mantıklı olabilir haklısınız.
NightWist dedi: Laptop için saklayın bana kalırsa. Ülkemizde kaliteli termal pad ya da faz değişimli padleri bulmak biraz sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Kendi laptopum yok fakat kardeşimin 4060lı laptopu var, ona sürmekte mantıklı olabilir haklısınız.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.782 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.422 10 Eylül 2025 #13 prime dedi: Kendi laptopum yok fakat kardeşimin 4060'lı laptopu var, ona sürmekte mantıklı olabilir haklısınız. Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı. Pumpout sorunu yok ve termal macunların 2-3 katı daha uzun gidiyor. Forumlarda 3 yıl sıfır kayıpla kullananlar bile gördüm.
prime dedi: Kendi laptopum yok fakat kardeşimin 4060'lı laptopu var, ona sürmekte mantıklı olabilir haklısınız. Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı. Pumpout sorunu yok ve termal macunların 2-3 katı daha uzun gidiyor. Forumlarda 3 yıl sıfır kayıpla kullananlar bile gördüm.
KS KS prime Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 275 10 Eylül 2025 #14 NightWist dedi: Gayet mantıklı. Pumpout sorunu yok ve termal macunların 2-3 katı daha uzun gidiyor. Forumlarda 3 yıl sıfır kayıpla kullananlar bile gördüm. Genişletmek için tıkla... Burst Assassin'in yanında gönderdikleri TF4 tek kullanımlık mı acaba? Yani ancak işlemciye mi yeter?
NightWist dedi: Gayet mantıklı. Pumpout sorunu yok ve termal macunların 2-3 katı daha uzun gidiyor. Forumlarda 3 yıl sıfır kayıpla kullananlar bile gördüm. Genişletmek için tıkla... Burst Assassin'in yanında gönderdikleri TF4 tek kullanımlık mı acaba? Yani ancak işlemciye mi yeter?
R rtx2060 Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 803 Beğeniler 458 10 Eylül 2025 #15 prime dedi: Burst Assassin'in yanında gönderdikleri TF4 tek kullanımlık mı acaba? Yani ancak işlemciye mi yeter? Genişletmek için tıkla... Fazla fazla yeter o. Nohut kadar sıkacaksın zaten. Hepsini kullanma ağzını kapat dursun bozulmaz.
prime dedi: Burst Assassin'in yanında gönderdikleri TF4 tek kullanımlık mı acaba? Yani ancak işlemciye mi yeter? Genişletmek için tıkla... Fazla fazla yeter o. Nohut kadar sıkacaksın zaten. Hepsini kullanma ağzını kapat dursun bozulmaz.
KS KS prime Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 275 10 Eylül 2025 #16 rtx2060 dedi: Fazla fazla yeter o. Nohut kadar sıkacaksın zaten. Hepsini kullanma ağzını kapat dursun bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kalanını nereye saklamak lazım? Yatağın altında saklayabilir miyim?
rtx2060 dedi: Fazla fazla yeter o. Nohut kadar sıkacaksın zaten. Hepsini kullanma ağzını kapat dursun bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kalanını nereye saklamak lazım? Yatağın altında saklayabilir miyim?
R rtx2060 Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 803 Beğeniler 458 10 Eylül 2025 #17 prime dedi: Teşekkürler. Kalanını nereye saklamak lazım? Yatağın altında saklayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ağzını kapattıktan sonra sıkıntı olmaz bir kutuya at dursun.
prime dedi: Teşekkürler. Kalanını nereye saklamak lazım? Yatağın altında saklayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ağzını kapattıktan sonra sıkıntı olmaz bir kutuya at dursun.