R5 7500F & RTX 4060 sistemde oyun esnasında ses geliyor ve sistem kapanıyor

Yer
City 17
Dostlarım selam öncelikle, iyi Sosyaller. Yakın zamanda bir arkadaşım oynadığı oyunla alakalı bir sorunla karşılaştı ve maalesef ben çözüme kavuşturamadım. Sizlere de sormak istedim.

Cihaz özellikleri:
  • Ryzen 5 7500F
  • GeForce RTX 4060
  • DDR5 32 GB RAM
  • 1 TB SSD
  • Asus Prime A620M-K
  • 650W PSU 80+ Bronze (Gamebooster)
Oyun belli bir süre oynandıktan sonra cihazdan absürt bir ses geliyor ve cihaz kapanıyor. Sizce bu sorun neden olabilir? Cevaplarınızı bekliyoruz. iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım selam öncelikle, iyi sosyaller. Yakın zamanda bir arkadaşım oynadığı oyunla alakalı bir sorunla karşılaştı ve maalesef ben çözüme kavuşturamadım. Sizlere de sormak istedim.

Cihaz özellikleri:
  • Ryzen 5 7500F.
  • GeForce RTX 4060.
  • DDR5 32 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • ASUS Prime A620M-K
  • 650W PSU 80+ Bronze (Game Booster)
Oyun belli bir süre oynandıktan sonra cihazdan absürt bir ses geliyor ve cihaz kapanıyor. Sizce bu sorun neden olabilir? Cevaplarınızı bekliyoruz. İyi sosyaller.

Game Booster marka güç kaynağı gözüme bir şüpheli gelmedi değil. Eğer tiz bir bipleme sesi geliyorsa genellikle RAM'le alakalı bir sorun olduğu zaman Windows bu sesi çıkarıyor.

Game Booster marka güç kaynağı gözüme bir şüpheli gelmedi değil. Eğer tiz bir bipleme sesi geliyorsa genellikle RAM'le alakalı bir sorun olduğu zaman Windows bu sesi çıkarıyor.
Arkadaşın RAM'lerini memtest ile test ettireceğim hocam cevabınız için teşekkür ederim ayrıca. Bence de kalitesiz PSU dan da pek hayır gelmeyebilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt