R5 7500F & RTX 4060 Ti sistemde Cyberpunk 2077 ghosting oluyor

Sistem

Çalışkan
Merhaba,

Ben bir sorun ile karşılaştım bu durum aynısı GTA 5 enhanced oluyor nedir ve bu sorun donanımsal olabilir mi? Cyberpunk 2077 ghosting sorunu bunun için Gaming.Gen.TR aramam lazım mı oradan aldım driver güncel ayarlar Full FPS 70 90 arası arada 50 40 düşüyor oda cok sıkışık parlak yerlere girince

Sistem:
  • 4060 Ti
  • Ryzen 5 7500F
  • 16 GB 2x8 RAM

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben bir sorun ile karşılaştım bu durum aynısı GTA 5 oluyor nedir ve bu sorun donanımsal olabilir mi? Cyberpunk 2077 ghosting sorunu bunun için Gaming.Gen.TR aramam lazım mı oradan aldım driver güncel ayarlar Full FPS 70 90 arası arada 50 40 düşüyor oda cok sıkışık parlak yerlere girince

Sistem:
  • 4060 Ti
  • Ryzen 5 7500F
  • 16 GB 2x8 RAM
Sorun monitör de olabilir. Ghosting testi yaptınmı?

GTA 5 derken Enhanced surumden bahsediyorsaniz, iki oyunda da TAA var. Ozellikle Cyberpunk'daki TAA da ghosting ile meshur.

TAA olmayan bir oyun deneyin. Mesela CS2.

GTA 5 derken Enhanced surumden bahsediyorsaniz, iki oyunda da TAA var. Ozellikle Cyberpunk'daki TAA da ghosting ile meshur.

TAA olmayan bir oyun deneyin. Mesela CS2.
onlarda bi sorun yok ozaman bu sorun cyberpunk da normel gta 5 sorun var valorant cs2 ve yeni cıkmış olan fragpunk da bi sorun yok

Bu olay sadece bu saydığım 2 oyunda oluyor CS2 Valorant ve fragpunk ta olmuyor ve diğer FPS oyunlarında Forza gibi oyunlarda bu tarz durumlar ile karşılaşmadım.

Geri
Yukarı Alt