R5 7500F & RTX 5070 sistemde PUBG'de düşük performans sorunu

arda1905

Çalışkan
RTX 5070 + Ryzen 5 7500F bileşenlerinden oluşan sistemin özellikle PUBG'de düşük ayarlarda 100 FPS'in altına düşmesi normal midir? Hikayeli oyunlarda pek böyle bir sorun olmadı, genelde yüksek ayarlarda yüksek FPS alıyorum. CS2 ortalama Ultra ayarlarda 200 FPS kasma hissetmedim. Not: Bahsettiğim oyunları 2K'da oynuyorum.

Hocam bence 2K'da oynadığınız için PUBG'de aldığınız FPS normal gibi geliyor bana. Tabii bu işin soğutması vs de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal hocam, bu oyunlar çok CS falan gibi kitleye sahip değil, kemik kitleye sahipler. Bu yüzden optimizasyonu çok önemseyeceklerini düşünmüyorum.

PUBG optimizasyonunun vasat olduğunu kabul ediyorum fakat RTX 3060 + 7500F gibi bir sisteme sahip arkadaşım benden genel olarak daha yüksek FPS alması normal mi bilemedim.

PUBG optimizasyonunun vasat olduğunu kabul ediyorum fakat RTX 3060 + 7500F gibi bir sisteme sahip arkadaşım benden genel olarak daha yüksek FPS alması normal mi bilemedim.

Hocam o arkadaşın 2K'da oynadığını hiç zannetmiyorum. Fakat oynuyor ise muhtemelen sizin bilgisayar fazla ısınıyordur.

Normal hocam, bu oyunlar çok CS falan gibi kitleye sahip değil, kemik kitleye sahipler. Bu yüzden optimizasyonu çok önemseyeceklerini düşünmüyorum.
Scania abinin de dediği gibi bence de 2k da değil maks 1080p.

Hocam o arkadaşın 2K'da oynadığını hiç zannetmiyorum. Fakat oynuyor ise muhtemelen sizin bilgisayar fazla ısınıyordur.

1080P'de oynadığını biliyorum fakat ben oyunu 1080p Very Low'da da oynasam 2K ultrada da oynasam aynı FPS'i alıyorum.

Normal değil 9060 XT bile 1440p@Ultra'da 115-120 arası.

Battlefield 6 2K high ayarlarda DLSS kapalı ortalama 70-100 arası FPS alıyorum. Yani böyle bir sistemde FPS oyunlarında 70 fpsleri görmesi ve kasmasını hissetmem saçma geldi. Ve aynı şekilde ayarları 1080p alsam da en düşüğe alsam da FPS uçmuyor neredeyse aynı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…