R5 7500F & RTX 5070 Ti sistem 1080p'de darboğaz yapar mı?

4000 serisinin artık piyasasının fırlayacağını sanmıyorum. Sabit kalacaktır çünkü herkes kartını yükseltiyor ve kredi borçları için seriden gitmesini istediklerinden uyguna koyuyor. Umarım artış olmazda satarak rahatça alabilirsiniz. Ben genelde parayı denkleştirmeye yakın kampanya kolaçan ederim bazen uygun fiyatlar anlık çıkıyor fazladan biriktirmeye gerek kalmıyor.

İşte hocam erkenden de para olurda PSU'ya para kalmaz 600W PSU var şu anda PSU'ya 5-6 bin vereceğim 750 yükselteceğim.

Aynı işlemciyle 9070XT kullandım yaklaşık 6 7 ay sürece çoğu oyunda darboğaz yaşadığımı söyleyebilirim ikisinden birini değiştirmek daha iyi olur.

5070 Ti alacağına 9070 XT al. Üzerine de OLED monitör al sana tavsiyem.

Edit yapacaksanız hocam işlemciyi değiştirin başta. 4070 ile 5070 Ti arasında uçurum fark olmaz edit açısından.

Kararımda kalacağım, işlemcilikl bir durumum yok ilerisi için ekran kartı upgrade en önemlisi, ekran kartını hallettikten sonra işlemciyi düşünürüm. Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…