R5 7500F & RTX5060 8GB sistem alınır mı?

Fiyat güzelmiş. Bende 2 ay içinde sistemi yenileceğim ve benimde bütçem bu civarlarda. Bu sistemde sadece RAM'i 2x16 şeklinde seçenek sunmamaları kötü olmuş. Bu saatten sonra 32 GB RAM'in altına düşmemek lazım. Onun haricinde işlemci soğutucusu falan eklenerek 32.500₺ ye alınabilir gibi. Eğer bütçeniz biraz daha artarsa işlemci açısından bir tık daha iyi olan aşağıdaki sistemi de önerebilirim. Şahsen ben aşağıdakini tercih edeceğim gibi.

Hocam bu sistemde güzelmiş aslında işlemci aşırı güçlü fakat benim AMD işlemci tercihim AM5 soketlerinin 2027'ye kadar işlemci üretimi devam edecekmiş sanırım. İlerde olurda ihtiyacım olursa yükseltirim diye.

@wenJa97, ben ne zaman böyle düşünüp sistem toplasam hiç bir zaman yükseltme yapmayıp 3-4 sene kullandım. Mesela ilk sistemimi 2017-2021 arası, diğerini (Şuan kullandığımı) 2021-2025 arası kullanmış oldum ve bu süre zarfında en ufak bir upgrade yapmadım. Onun için şunu anladım ki ben aldığım sistemi aldığım şekli ile kullanıp sonra tekrar sistem topluyorum. Onun için mümkün mertebe en F/P sistemi almaya gayret ediyorum.

Peşin fiyatına 3 taksit yapabilsem sizin attığınız sistemi tercih edebilirdim. Kredi kartım ile alacağım. Bu yüzden biraz yüksek gözüküyor gözüme. En kötü dediğiniz gibi sistemi satar daha sonradan farklı bir sistem dizerim.

@wenJa97, taksit olsa bende hemen çekecektim de maalesef taksit imkanı yok. Onun için 1 ay falan beklemem lazım benimde.

Normalde hiç sistem toplamak aklımda yoktu 1600AF - GTX 1660 Super yetiyordu bana ama şu BF 6 bitirdi beni yav

Aynı şekilde BF 6 gireyim dedim R5 5500-1060 6GB ile 5 dakika sonra çıktım oyundan :')

Bence alınmaz. 30k ya 9060XT 13400F bir sistem çıkar (toplama)
Hazır olarak o bütçede 9060XT 8 GB DDR5 bir sistem yoksa alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…