Kendi fikrimce Windows 10 daha stabil bir işletim sistemi ancak Windows 11 kurulabilir. Windows 11'e alıştıktan sonra Windows 10 eski gibi geliyor artık bana. Hâlâ karşılaştığım bazı hatalar mevcut ama. Yine Windows 11 kurun, bir olumsuz yaşayacağınızı düşünmüyorum ama olursa 10'u da denersiniz.

Windows 10 kurmayın çünkü artık destek verilmiyor, güncel kalmak en iyisidir. Windows 11 kuracaksanız da 23H2 sürümünü kurmanızı öneririm. 24H2'de son güncellemelerde SSD bozmaya yönelik sorunlar ortaya çıktı, sorunlar düzeltilene kadar 23H2 kurup sabitlemek en mantıklı hamlelerden.

Windows 10 kurmayın çünkü artık destek verilmiyor, güncel kalmak en iyisidir. Windows 11 kuracaksanız da 23H2 sürümünü kurmanızı öneririm. 24H2'de son güncellemelerde SSD bozmaya yönelik sorunlar ortaya çıktı, sorunlar düzeltilene kadar 23H2 kurup sabitlemek en mantıklı hamlelerden.

Hiç riske atmadan Windows 10 kurup destek kesildikten sonra geçsem iyi olacak gibi. Bu sırada o hatalar giderilir diye düşünüyorum.

Hiç riske atmadan Windows 10 kurup destek kesildikten sonra geçsem iyi olacak gibi. Bu sırada o hatalar giderilir diye düşünüyorum.

23H2 sürümünü ben uzun zamandır kullanıyorum ve son derece stabil bildim bileli, bu yüzden öneriyorum. Yeni sistem aldım geçen ay, yine 23H2 kurdum yine stabil. Siz de öyle yapabilirsiniz, çözülünce direkt Windows Update üzerinden de yükseltme yapılabilir basitçe.