LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 14 Ağustos 2025 #11 ahlatgem dedi: RX 6700'üm var hocam, 2025 Ocak ayında almıştım. Recep Baltaş hocam falan da yorumladı, 2.el aldım. Profilde bakabilirsiniz konuya. Haziran ayına kadar problemsiz kullandım haziran ayında fazla ısınmaya başladı, termal macununu değiştirdim düzelmişti. Sapphire OC version benimki. Genişletmek için tıkla... Sapphire güzel değil zaten.
ahlatgem dedi: RX 6700'üm var hocam, 2025 Ocak ayında almıştım. Recep Baltaş hocam falan da yorumladı, 2.el aldım. Profilde bakabilirsiniz konuya. Haziran ayına kadar problemsiz kullandım haziran ayında fazla ısınmaya başladı, termal macununu değiştirdim düzelmişti. Sapphire OC version benimki. Genişletmek için tıkla... Sapphire güzel değil zaten.
ahlatgem Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 117 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 49 14 Ağustos 2025 #12 LeoDEX dedi: Sapphire güzel değil zaten. Genişletmek için tıkla... FP Hocam. Asus ve MSI gibi markalarla tabii ki karşılaştırılamaz ama sıcaklık konusunda bir problem yaşamadım, 1 kez dahi DRIVER problemi yaşamadım.
LeoDEX dedi: Sapphire güzel değil zaten. Genişletmek için tıkla... FP Hocam. Asus ve MSI gibi markalarla tabii ki karşılaştırılamaz ama sıcaklık konusunda bir problem yaşamadım, 1 kez dahi DRIVER problemi yaşamadım.