R5 7500F & RX 9060 XT sistem alınır mı?

Ben olması gerekeni söylüyorum genelde. Sahibinden'e bakmadım şu an ne kadara satıyorlar diye.

Çok arafta kaldım, ben yükseltmek istiyorum arkadaşım da benim PC fiyatlarında sistem arıyor. Tek sorun ben ne alacağım o konuda kaldım.

Ben olması gerekeni söylüyorum genelde. Sahibinden'e bakmadım şu an ne kadara satıyorlar diye.

En düşük 8K ilan var.

Ben olması gerekeni söylüyorum direkt. Sahibinden'e bakmadım hiç ne kadara satıyorlar diye. Mantıklı fiyat 25 civarı bence. RAM 32 olmasa 20 bile zorlanabilirdi. Ben olsam tanıdığa 24-25 bine verirdim.

Ben olması gerekeni söylüyorum direkt. Sahibinden'e bakmadım hiç ne kadara satıyorlar diye. Mantıklı fiyat 25 civarı bence. RAM 32 olmasa 20 bile zorlanabilirdi. Ben olsam tanıdığa 24-25 bine verirdim.

Bende zaten çok yakın arkadaşım olduğu için ne o kazıklansın ne de ben çok zarara vermiş olayım dedim.

@çaput bütçe yoksa ikinci el karma sistem de bakılabilir.

En olacak o gibi hocam. Ekran kartını tutup ancak kalanını alabilirim.

@RapidLemming955 @Ayhan Dönmez
Hocam şimdi biraz ikinci el sıfır karışık baktım.

7500F 4250 TL 2. el
B650M-R 3.000 TL 2. el
9060XT 16 GB ort 15.000 TL 2. el
XPG Lancer 16 GB DDR5 6000MHz CL30 RAM 9.000 TL 2. el
Vento mesh kasa ve FSP650W PSU 2.500 TL 2. el
Sistem ortalama 35'e yakın oldu, siz ne düşünüyorsunuz? 2. el alırken hangi parçada en çok neye dikkat etmeliyim ve fiyatlar uygun mu?

1 TB SanDisk Extreme elimde mevcut, WD SN570 500 GB ise arkadaşa toplam 25k'ya bırakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı olarak B850M-K daha iyi olur. RAM olarak sıfır pvv alsanız daha iyi olur. Fazla fiyat farkı yok. XPG genelde m-die veriyor.

Tamamdır hocam onun dışında peki fiyatlar sizce alınabilir düzeyde mi? 25k ya kendi sistemimi verip üstüne ortalama 10 koyup ortalama 2.el de buna geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? @Ayhan Dönmez @RapidLemming955

Ürünlerin temizlik miktarına göre değişir. Genel olarak fena durmuyor fiyatlar. Biraz pazarlıkla baya uygun olur.

Ürünlerin temizlik miktarına göre değişir. Genel olarak fena durmuyor fiyatlar. Biraz pazarlıkla bayağı uygun olur.

Hocam kusura bakmayın, rahatsız ediyorum. Sizce en okey fiyatları nedir? İkinci el piyasasına hakim değilim, şu anda şu fiyatlar üzerinde anlaşma sağlayabildim.

7500F 4.000-4.200 TL.
9060XT 15.000-15.500 TL.
Pvv- 8000K.
B850 sanırım sıfır alacağım çünkü ikinci elde de aynı fiyat. 5.800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…