R5 7500F & RX 9060 XT sistem alınır mı?

Eğer ürünler temizse fiyatlar güzel.

Eğer ürünler temizse fiyatlar güzel.

Hocam test ve ne zaman alındıklarına bakıyorum. Ekran kartı ve işlemci de genel olarak sıcaklık değerlerine bakmaya çalışıyorum, RAM de nasıl yapacağımı tam çözemedim. Bir de bu sistem için en uygun şekilde kasa PSU nasıl olur, kafamda Vento kasa ve FSP 650W şeklinde var.

F/P olarak FSP üzmez. RAM testleri için @Ayhan Dönmez daha iyi yardımcı olur.

F/P olarak FSP üzmez. RAM testleri için @Ayhan Dönmez daha iyi yardımcı olur.

Hocam tekrardan merhaba, üç adet ilanım var ekran kartıyla ilgili. Yardımcı olabilir misiniz?
1- 6 aylık Sapphire 9060 XT 16 GB 16.250 TL.
2- 1 yıllık 9060 XT 16 GB 15.500 TL.
3- 1 yıllık 7800 XT 16.500 TL.

Ve son olarak anakart konusunda B850M için 5.500 TL'den az fiyat bulamıyorum. B650 ile arasında neredeyse 2.500 TL'lik bir fark var, bu farka değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk ilan ile düz 16 bine anlaşırsanız daha iyi olur bence. B650 üzmez ama B850 çok daha iyi olur. Tercih sizin bu noktada. B850M-K alıp ileride daha rahat olmak daha iyi bence. Sen ne dersin hocam? @Ayhan Dönmez

Hocam teknik kısma siz daha iyi hakimsiniz. Bu sistem böyle gelir gider diye düşünüyorum, bütçe de bir tık kısıtlı, değer diyorsanız biraz borca girebilirim.

Hocam teknik kısma siz daha iyi hakimsiniz. Bu sistem böyle gelir gider diye düşünüyorum, bütçe de bir tık kısıtlı, değer diyorsanız biraz borca girebilirim.
Borca girmeye gerek yok. @Ayhan Dönmez daha iyi bilir bu kısımları. Hangi anakart detaylı ayar yaptırıyor vs. işleri o daha iyi bilir. Eğer borca girecekseniz gerek yok. B650M-R iyidir.

Borca girmeye gerek yok. @Ayhan Dönmez daha iyi bilir bu kısımları. Hangi anakart detaylı ayar yaptırıyor vs. işleri o daha iyi bilir. Eğer borca girecekseniz gerek yok. B650M-R iyidir.

B850M-K alınamıyorsa B650M-K ya da B650M-R uygundur, sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…