KS KS Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.133 Çözümler 19 Beğeniler 714 30 Kasım 2025 #71 O zaman tekrar hata verirse PBO'nun değerlerini sıfırlayıp sadece enabled yapıyorum. 30. Dakikadayim hala hata vermedi sanırım oldu gibi Yok erken sevinmişim yine hata verdi. @Ayhan Dönmez birkaç saat böyle kullansam sorun olur mu? 50. Dakikada aldım hatayı. Son düzenleme: 30 Kasım 2025
O zaman tekrar hata verirse PBO'nun değerlerini sıfırlayıp sadece enabled yapıyorum. 30. Dakikadayim hala hata vermedi sanırım oldu gibi Yok erken sevinmişim yine hata verdi. @Ayhan Dönmez birkaç saat böyle kullansam sorun olur mu? 50. Dakikada aldım hatayı.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.426 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.875 30 Kasım 2025 #72 Tuhoiisa dedi: O zaman tekrar hata verirse PBO'nun değerlerini sıfırlayıp sadece enabled yapıyorum. 30. Dakikadayim hala hata vermedi sanırım oldu gibi Yok erken sevinmişim yine hata verdi. @Ayhan Dönmez birkaç saat böyle kullansam sorun olur mu? 50. Dakikada aldım hatayı. Genişletmek için tıkla... PBO stabil değildir, onu sadece Enable yapıp tekrar teste al bence.
Tuhoiisa dedi: O zaman tekrar hata verirse PBO'nun değerlerini sıfırlayıp sadece enabled yapıyorum. 30. Dakikadayim hala hata vermedi sanırım oldu gibi Yok erken sevinmişim yine hata verdi. @Ayhan Dönmez birkaç saat böyle kullansam sorun olur mu? 50. Dakikada aldım hatayı. Genişletmek için tıkla... PBO stabil değildir, onu sadece Enable yapıp tekrar teste al bence.
KS KS Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.133 Çözümler 19 Beğeniler 714 3 Aralık 2025 #73 Bu halde kullansam program cokmeleri disinda bir problem yasar miyim hocam? Tuhoiisa dedi: Bu halde kullansam program cokmeleri disinda bir problem yasar miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Yaşarmışım . Program cokmeleri ve sistem donmaları olmaya başladı. Normal EXPO'ya geri dönüyorum. Son düzenleme: 5 Şubat 2026
Bu halde kullansam program cokmeleri disinda bir problem yasar miyim hocam? Tuhoiisa dedi: Bu halde kullansam program cokmeleri disinda bir problem yasar miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Yaşarmışım . Program cokmeleri ve sistem donmaları olmaya başladı. Normal EXPO'ya geri dönüyorum.