nowx 11 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 42 4 Ağustos 2026 #1 Sistemimde kararlılık testi yapmak amacıyla OCCT üzerinden CPU + RAM testini başlattığımda, sistem test başladıktan 2-3 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sistem bilgilerim: İşlemci (CPU): R5 7500X3D Ekran kartı (GPU): Gigabyte OC RX 9070 XT Anakart: Gigabyte B840M D2H RAM: Patriot Viper 6000 MHz CL30 XMP1 1x16 GB 6000 MHz CL30 Güç Kaynağı (PSU): Raijintek Cratos 1000W Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2026
Sistemimde kararlılık testi yapmak amacıyla OCCT üzerinden CPU + RAM testini başlattığımda, sistem test başladıktan 2-3 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sistem bilgilerim: İşlemci (CPU): R5 7500X3D Ekran kartı (GPU): Gigabyte OC RX 9070 XT Anakart: Gigabyte B840M D2H RAM: Patriot Viper 6000 MHz CL30 XMP1 1x16 GB 6000 MHz CL30 Güç Kaynağı (PSU): Raijintek Cratos 1000W
Çözüm nowx 33 dakika önce Sorun RAM ile alakalı çıktı. Test mem'de EXPO 1 açık şekilde test ediyorum, sorun çıkmadı. RAM'leri değiştirdim, sıfır hata.
Sorun RAM ile alakalı çıktı. Test mem'de EXPO 1 açık şekilde test ediyorum, sorun çıkmadı. RAM'leri değiştirdim, sıfır hata.
user44 11 Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 401 Beğeniler 195 Bugün 15:52 #211 nowx dedi: Evet bozuk RAM'i aldılar yerine sıfır RAM verdiler aynısını test ettim OCCT ve test memden hata almadım. Genişletmek için tıkla... Sorun düzelir bence. En baştan beri RAM arızalıydı çünkü işlemci ve anakartı boşuna değiştirdiniz. Ama iyi olmuş kullanırsınız. Artı 0 Eksi
nowx dedi: Evet bozuk RAM'i aldılar yerine sıfır RAM verdiler aynısını test ettim OCCT ve test memden hata almadım. Genişletmek için tıkla... Sorun düzelir bence. En baştan beri RAM arızalıydı çünkü işlemci ve anakartı boşuna değiştirdiniz. Ama iyi olmuş kullanırsınız.
KS KS nowx 11 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 42 Bugün 15:58 #212 user44 dedi: Sorun düzelir bence. En baştan beri RAM arızalıydı çünkü işlemci ve anakartı boşuna değiştirdiniz. Ama iyi olmuş kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Allah'tan çok para ödemedim Amazon iadesi güvenilir. Artı 0 Eksi
user44 dedi: Sorun düzelir bence. En baştan beri RAM arızalıydı çünkü işlemci ve anakartı boşuna değiştirdiniz. Ama iyi olmuş kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Allah'tan çok para ödemedim Amazon iadesi güvenilir.
KS KS nowx 11 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 42 33 dakika önce #213 Sorun RAM ile alakalı çıktı. Test mem'de EXPO 1 açık şekilde test ediyorum, sorun çıkmadı. RAM'leri değiştirdim, sıfır hata. Son düzenleyen: Moderatör: 24 dakika önce Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun RAM ile alakalı çıktı. Test mem'de EXPO 1 açık şekilde test ediyorum, sorun çıkmadı. RAM'leri değiştirdim, sıfır hata.
user44 11 Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 401 Beğeniler 195 29 dakika önce #214 nowx dedi: Sorun RAM ile alakalı çıktı. Test mem'de EXPO 1 açık şekilde test ediyorum, sorun çıkmadı. RAM'leri değiştirdim, sıfır hata. Genişletmek için tıkla... En başta söylemiştim ama sağlık olsun. Bu vesileyle daha iyi bir işlemci ve anakart almış oldunuz. Artı 0 Eksi
nowx dedi: Sorun RAM ile alakalı çıktı. Test mem'de EXPO 1 açık şekilde test ediyorum, sorun çıkmadı. RAM'leri değiştirdim, sıfır hata. Genişletmek için tıkla... En başta söylemiştim ama sağlık olsun. Bu vesileyle daha iyi bir işlemci ve anakart almış oldunuz.
KS KS nowx 11 Başarılı Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 42 27 dakika önce #215 user44 dedi: En başta söylemiştim ama sağlık olsun. Bu vesileyle daha iyi bir işlemci ve anakart almış oldunuz. Genişletmek için tıkla... Gerçekten doğru söylüyorsunuz en azından +3 yıl daha götürecek. Artı 0 Eksi
user44 dedi: En başta söylemiştim ama sağlık olsun. Bu vesileyle daha iyi bir işlemci ve anakart almış oldunuz. Genişletmek için tıkla... Gerçekten doğru söylüyorsunuz en azından +3 yıl daha götürecek.