R5 7520U laptop için oyun önerisi

TheConquest

Becerikli
R5 7520U laptopum var. Bu laptopa hangi oyunları önerirsiniz? Laptopum GOW 2018 kaldırır mı?

Peki başka hangi oyunları önerirsiniz?

Modlu Stardew Valley öneririm. Normal oyunu da rahat 300-400 saat oynarsınız, siz sıkılınca bitiyor oyun. Ancak modlarla çok daha uzun süreler oynanılabilir. Size AAA oyunları çok öneremem. Ne tarz oyunları seversiniz?

GOW tarzı oyunları severim.

Bu tür işlemciler çok güçlü değiller. AAA oyunlarda hayal kırıklığıya uğrayabilirsiniz. LoL ve Valorant tarzı oyunları rahat açabiliyor.
GOW gibi oyunları açamayabilir, düşük ayarlar da 20FPS alırsanız şükredin.

Dead Cells, Besiege, Terraria, The Forest, Batman Arkham Asylum ve City, Crysis 1, 2, 3 ve Witcher 2. Bioshock serisi (Remastered olmayan). Crysis 3, Witcher 2 ve Bioshock Infinite'den tam emin değilim fakat diğer oyunları bilgisayarınız oynatabilmeli diye tahmin ediyorum. Bioshock'un Remastered sürümlerini belki düşük grafiklerde açabilir fakat pek zannetmiyorum.

Skyrim ve Oblivion'da oynayabilirsiniz. Ryse Son of Rome, Sniper Ghost Warrior 1, 2 ve 3'de oynayabilirsiniz. 3'Ün performansı konusunda pek emin değilim fakat deneyebilirsiniz. Ben bitirdim ve güzeldi bu oyunlar. Sniper Elite V2 ve Sniper Elite 3, Half Life serisi, Alan Wake 1, Borderlands 2, belki 3, Disco Elysium. Gta 4, Lego oyunlarına bakabilirsiniz, bazıları gerçekten güzel oluyor. Metro Last Light ve 2033, AC 1, AC 2, AC 3, AC 4 (düşük ya da orta grafiklerde oynanılabilir olması lazım.), Tomb Raider, Rise of The Tomb Raider (belki), Need For Speed oyunları (Yeni olanlar değil) eğlenceli oluyor bayağı. Örnek olarak Hot Pursuit, Undercover, Most Wanted. Celeste. Bu dediğim oyunlar arasından bilgisayarınızda iyi şekilde oynanabilecek bir çok oyun olduğundan eminim. Hangisini seviyorsanız onu bir deneyin. Remastered olanlardan biraz kaçınmaya çalışın çünkü zorlayabilir. Normal hallerini oynayın onların.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…