Çözüldü R5 7600 & RTX 4070 sistemde PUBG'de fare ağırlaşıyor ve takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

strabendeutsch

Çalışkan
Arkadaşlar selam herkese,

Bundan yaklaşık 3-4 ay önce yeni bir masaüstü sistem aldım oynadığim tek oyun var o da PUBG battlegrounds oynarken FPS sorunu yaşamıyorum. Ancak 200-220 FPS arasında oynarken son zamanlarda farede ağırlaşma ve ufak ufak takılma olmaya başladı. Araştırdım fakat kayda değer bir şey bulamadım. Ekran kartım ASUS RTX 4070 12 GB ve işlemcim Ryzen 5 7600 yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sürücüler ve BIOS güncel.

Son düzenleme:

Bundan yaklaşık 3-4 ay önce yeni bir masaüstü sistem aldım oynadığim tek oyun var o da PUBG battlegrounds oynarken FPS sorunu yaşamıyorum. Ancak 200-220 FPS arasında oynarken son zamanlarda farede ağırlaşma ve ufak ufak takılma olmaya başladı. Araştırdım fakat kayda değer bir şey bulamadım. Ekran kartım ASUS RTX 4070 12 GB ve işlemcim Ryzen 5 7600 yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sürücüler ve BIOS güncel.

Hocam bende de başka oyunlarda takılma yoktu ama Steam PUBG'de oluyordu takılma oyun optimizasyonu ile sıkıntı bende çözemedim.

aynı sorun bendede var bende sistemimde sorun var sanıyordum

aynı sorun bendede var çözebildin mi

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt