Hocam bu sistemde ki anakartta Bluetooth yok, Wi-Fi yok. Onları ekstra alman gerekli. Adam ekstra uğraşmak istemez belki. Kullanmak isterse 2 RAM yuvası var, 4 tane değil VRAM soğutucusu eh işte. Benim anakartın şu anda satış fiyatı daha farklı, daha pahalı.
RAM'ler Patriot bilindik marka değil, herkes tercih etmiyor o markayı. XPG kullanıyorum.
SSD direkt 2 TB yapmışsınız, onu 1+1 yapın benimki gibi ayrı ayrı.
Windows 11 kutulu versiyon, o şekilde koydunuz mu? Onu da ekleyin bu fiyata benimki gibi. 7.600 şu anda fiyatı.
Monitör onu da ekleyin.
Gainward 5070 serisinde en uygun markalardan, bana göre iyi bir kart ama herkes tercih etmiyor. ( ASUS, Gigabyte, MSI gibi markalar tercih edilince fiyat yükseliyor )
Kasa olarak cool Master T500 V2 ya da onun fiyat bareminde benzerlerini koyun.
Zaten fiyat otomatik olarak 72 bin TL üzerine çıkacak sizin bu attığınız sistemde. Hatta duruma göre 90'ı bile geçebilir. Bu attığın sistemde gözümde değişmesi gerekenler ve eklenmesi gerekenler;
RAM ( daha kaliteli marka )
SSD ( 1 değil 2 adet olmalı )
Anakart ( daha üst seviye anakart olmalı yetersiz bana göre )
Kasa. ( Vento kasa da aman aman bir marka değil, daha kalitelisi şart. Fiyat performans ürünü )
Windows 11 kutulu versiyon, key falan değil ya da OEM. Anakart değişse bile, kullanıyorum ben bu ürünü.
Attığın sistemde ekran kartı ve işlemciyi çık, benim sistemin zaten gerisinde genel olarak. Mesele zarar etmeyelim, karşı tarafı da kazıklamış gibi olmayalım. Elbette ikinci elden ziyade, sıfır almak daha mantıklıdır. Ona sözüm yok katılıyorum dediğine.
@Spartan,
Hocam sen ne diyorsun bu konuda? Fikirlerini paylaşırsan sevinirim.
@845