R5 7600 & RX 6750 XT sistem Battlefield 5 açılırken donuyor

Xeytan

Uzman
Merhaba,

Battlefield 5 başlatmaya çalışıyorum Steam'den, EA App yüklenirken bir anda bilgisayar donuyor ve o şekilde kilitli duruyor, restart atmadan hiçbir şekilde etkileşime giremiyorum PC ile.

Sadece BF 5'te yaşıyorum bu durumu, güncel olarak 2042'de oynuyorum onda böyle bir problem yaşamıyorum ya da diğer oynadığım oyunlarda böyle bir problem yok, başına gelen var mı?

Sistem:
  • Ryzen 5 7600.
  • 16 GB RAM.
  • RX 6750 XT 12 GB.

Merhaba,

Battlefield 5 başlatmaya çalışıyorum Steam'den, EA App yüklenirken bir anda bilgisayar donuyor ve o şekilde kilitli duruyor, restart atmadan hiçbir şekilde etkileşime giremiyorum PC ile.

Sadece BF 5'te yaşıyorum bu durumu, güncel olarak 2042'de oynuyorum onda böyle bir problem yaşamıyorum ya da diğer oynadığım oyunlarda böyle bir problem yok, başına gelen var mı?

sistem:
  • Ryzen 5 7600.
  • 16 GB RAM.
  • RX 6750 XT 12 GB.

Oyun dosyalarına doğrulayın isterseniz. En kötü ihtimal oyunu silip tekrar yükleyin, sadece BF5 de oluyorsa oyun ile ilgili sorun vardır öyle tahmin ediyorum.

Her şeyi denedim, sürücüleri vs. güncelledim ama tık yok, iade talebi oluşturdum şimdi, yabancı forumlarda da bir şey bulamadım.

İlginç çünkü aynı sistem bende de var 7600X 6750 XT 32 GB RAM BF5 ve BF2042 aktif oynuyorum sorun yaşamadım açıkçası. MSI Afterburn'e açıyor musunuz?

Her şeyi denedim, sürücüleri vs. güncelledim ama tık yok, iade talebi oluşturdum şimdi, yabancı forumlarda da bir şey bulamadım.

Şunu denediniz mi? Başka forumda buldum şimdi.

Belgelerden Battlefield 5 setting dosyasını silin. Aynı sorun bende de vardı düzeldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt