R5 7600 yanına 15.000 TL'ye kadar ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
15.000 TL

Bakımı yaparım yapmasına garantiden çıkıyor diye yapmak istemedim açıkçası, yoksa şimdiye kadar yapardım.
Hayır kasanın altında fan yok ama 2 tane fan takılıyor. Olmadı Undervolt yapıp kasıma kadar kullanırım. Kasım indirimlerinde güzel bir ekran kartı yakalarsam alırım ve bunu elden çıkartırım yardımınız için teşekkür ederim.

Bakımı yaparım yapmasına garantiden çıkıyor diye yapmak istemedim açıkçası, yoksa şimdiye kadar yapardım.

Yani garantiye gönderseniz bile adam akıllı bir bakım yapacaklarını sanmıyorum maalesef.

Yani garantiye gönderseniz bile adamakıllı bir bakım yapacaklarını sanmıyorum maalesef.

Satarken sıkıntı oluyor, en son garantilik işim ASUS Z270-K olmuştu. Servislerin ne kadar çöpleştiğini maalesef hepimiz biliyoruz

Mevcut ekran kartını ne kadardır kullanıyorsunuz hocam? Sıcaklık değerleri nedir? 2.el temiz RX 6900/6900 XT alın derim. Dikkatli olun, içi açıldıysa tamir geçmişi olmadığını iyice teyit edin. 3080/3090 öneririm de mining yedi çoğu kart. Temizi denk gelirsen yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…