R5 7600X Arcrtic LF2 360 ile anlık 80 derece

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaan0513
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 352

kaan0513

Uzman
Bu sistemden sisteme göre değişecek bir fark zira soğutma ve silikon piyangosu diye bir şey var. Kapalı ve açıkken Cinebench ile test edebilirsin.

Recep hocam peki slikonu kötü olan bir işlemci için ne yapılabilir?

7600X işlemcim var, arcrtic LF2 360 sıvı soğutucu, Lian Li O11 kasa, A850G PSU ile Expedition 33'te anlık 80 dereceleri görüyor ve shutter, drop yaşanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun durumu nedir? Prime 95 Small FFTs ayarında yüke girdiğinde kaç derece oluyor ve maksimum saat hızı düşüyor mu?

Termal macun durumu nedir? Prime 95 Small FFTs ayarında yüke girdiğinde kaç derece oluyor ve maksimum saat hızı düşüyor mu?
Termal macun 6-7 ay önce mx4 sürdürdüm bilgisayarcıya, şu ana kadar test yapmadım hangisini yapmam gerekli bilmiyorum?

Termal macun 6-7 ay önce MX4 sürdürdüm bilgisayarcıya, şu ana kadar test yapmadım hangisini yapmam gerekli bilmiyorum?

Hocam bilgisayarcinin termal macunu cok az surmus olma olasiligi da var. Siz MX6 veya muadili bir termal macun alip kendiniz surun.

Fazla sıcaklık hocam montaj veya termal macunda sıkıntı olabilir.

Montajı kim yaptı? Bak bu sistem hava soğutma ile çok daha serin:

Recep hocam öncelikle işlemci 7600X, düz modelden daha fazla ısınıyor. Aldığımdan beri de bu şekilde. Artık işlemcinin slikonunun kötü olduğunu düşünüyorum. Çanakkale'de 20 senedir hizmet veren bilgisayar tamiri yapan bir esnaf arkadaşım yaptı. Aynı zamanda yaparken yanında bende durdum, bolca macunu sürdük.
Birazdan HWiNFO görsellerini atacağım.

Hocam bilgisayarcinin termal macunu cok az surmus olma olasiligi da var. Siz MX6 veya muadili bir termal macun alip kendiniz surun.

Yok hocam yanındaydım sürerken, bir sıkıntı olduğunda eve gelen tanıdığım birisi.

Fazla sıcaklık hocam montaj veya termal macunda sıkıntı olabilir.

Termal macun sürerken yanındaydım hocam. Lian Li O11 kasada montajda da sıkıntı yok. Birazdan HWiNFO görsellerini atacağım.

@Recep Baltaş @UnkownTecho @Cem Yilmaz PC nin HWmonitor bilgisi burada 45 dk kadar Clair Obscur Expedition 33 oynadım. Teleport olduğum yükleme ekranında bu şekide 90 derecelere kadar çıkıyor. Macun düzgün bir şekilde sürüldüğünü var sayarsak ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Paylaştığınız video OSD nasıl ayarlanacağını göstermiyor. Kendi izlemediğiniz videoyu paylaşmayın.

Hocam yukleme ekraninda yukselmesi cok normal, bende R9 7900 ve Arctic Liquid Freezer III 360 modeli var The Last of Us part 2 oynarken yukleme ekrani girince benim de 90 dereceye cikiyor. Normal gameplay esnasinda 90 derece olmuyorsa problem yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
After burner dan bakıyorum hocam
Teleport olurken 85-90 lara çıkıyor, yükleme ekranından hemen sonra oyuna girdiğinde drob yiyorum, 1 saniyelik bir takılma oluyor. Çözümü yok sanırım ya ad bana gelen işlemcinin slikonu kötü satıp yenisini almaktan başka çözüm de yok gibi

Hocam voltaj ayarları yüksekte olduğu içinde işlemciyi ısıtabilir o yüzden işlemci sıcaklığını düşürmek için videolar izleyerek daha net şekilde öğrenebilirsin şimdi anlatırım lakin yanlış bi şey söylerim sistemine zarar gelir üzülürüm o yüzden videoları izlemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…