Şehinşah Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 181 Beğeniler 57 28 Eylül 2025 #1 Oyun dosyalarını doğruladım, GPU sürücüsünü güncelledim ama oyunu açınca 27GB RAM kullanıyor ve Windows çöküyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. GPU: RTX 4070. CPU: Ryzen 5 7600X. RAM: 2x16 GB XPG 6400MHz.
Oyun dosyalarını doğruladım, GPU sürücüsünü güncelledim ama oyunu açınca 27GB RAM kullanıyor ve Windows çöküyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. GPU: RTX 4070. CPU: Ryzen 5 7600X. RAM: 2x16 GB XPG 6400MHz.
Çözüm Kaandrick Lamar 28 Eylül 2025 İşlemcinin grafik birimi driverı yüklüyse silip, hatta direkt olarak BIOS'tan devre dışı bırakıp tekrar deneyebilir misin? Bundan önce oyunun klasöründen TargetHardwareProfiler.dll dosyasını silip deneyebilirsin
İşlemcinin grafik birimi driverı yüklüyse silip, hatta direkt olarak BIOS'tan devre dışı bırakıp tekrar deneyebilir misin? Bundan önce oyunun klasöründen TargetHardwareProfiler.dll dosyasını silip deneyebilirsin
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 28 Eylül 2025 #2 İşlemcinin grafik birimi driverı yüklüyse silip, hatta direkt olarak BIOS'tan devre dışı bırakıp tekrar deneyebilir misin? Bundan önce oyunun klasöründen TargetHardwareProfiler.dll dosyasını silip deneyebilirsin Artı 0 Eksi Çözüm
İşlemcinin grafik birimi driverı yüklüyse silip, hatta direkt olarak BIOS'tan devre dışı bırakıp tekrar deneyebilir misin? Bundan önce oyunun klasöründen TargetHardwareProfiler.dll dosyasını silip deneyebilirsin
KS KS Şehinşah Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 181 Beğeniler 57 28 Eylül 2025 #3 Kaandrick Lamar dedi: Bundan önce oyunun klasöründen TargetHardwareProfiler.dll dosyasını silip deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu işe yaradı, formattan önce de böyle bir sorun yaşamıştım da sanırım yine bu dosyayı silince düzelmişti. Artı 0 Eksi
Kaandrick Lamar dedi: Bundan önce oyunun klasöründen TargetHardwareProfiler.dll dosyasını silip deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu işe yaradı, formattan önce de böyle bir sorun yaşamıştım da sanırım yine bu dosyayı silince düzelmişti.
Kaandrick Lamar Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 280 Yer Ankara 28 Eylül 2025 #4 Şehinşah dedi: Teşekkürler bu işe yaradı, formattan önce de böyle bir sorun yaşamıştım da sanırım yine bu dosyayı silince düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Açık ise CPU grafik birimini devre dışı bırak hocam. Bu tür hatalara davetiye çıkartıyor, farklı oyunlarda da sorun yaşayabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Şehinşah dedi: Teşekkürler bu işe yaradı, formattan önce de böyle bir sorun yaşamıştım da sanırım yine bu dosyayı silince düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Açık ise CPU grafik birimini devre dışı bırak hocam. Bu tür hatalara davetiye çıkartıyor, farklı oyunlarda da sorun yaşayabilirsin.