R5 7600X ve RTX 4060 Ti sistem nasıl?

Haluk Ekrem Özkaya

Başarılı
Arkadaşlar kendi sistemimi 20 bin TL'ye satıp, üstüne 22-23K daha koyup yeni sistem toplamaya karar verdim.
Soğutucumu daha 2 gün önce aldım > "MSI 240R V2 Sıvı soğutucu"
Güç kaynağımda daha 1 sene oldu olmadı > Corsair Full Modüler CX650F
Geriye sadece alacağım parçalar şunlar kalıyor, sizce nasıl?
Anakartı çok araştırdım, şekilli şukullu değil ama bayağı sağlam bir anakart, keza işlemci de öyle sanırım.
Son bir görüş olarak sizlerden de yorumlar bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB VRAM'e sahip ekran kartını almanızı tavsiye etmiyorum, yeni nesil oyunlarda yetersiz kalabiliyor.

O sistem kesinlikle o parayı hak etmiyor. Bu attığımı ya da arkadaşların atacağını alın.

Fiyatları yakından takip etmediğim için aklıma gelen tek sistem bu. @Caner Uncu belki daha iyi bir sistem atabilir.

Benim seçtiğim işlemci, anakart, ram, kasa bu hazır sisteminkinden kat kat daha iyi? Ekran kartı ise unknown bir marka Sırf 4070 var diye kalkıp böyle saçma olan bir şeyi almam mega saçma olur.

İfadeler: 409
Benim seçtiğim işlemci, anakart, RAM, kasa bu hazır sisteminkinden kat kat daha iyi? Ekran kartı ise unknown bir marka Sırf 4070 var diye kalkıp böyle saçma olan bir şeyi almam mega saçma olur.

Galax mı unknown marka ? Aynı bütçeye daha iyisini buldum da atmaya gerek yok. Arkadaş daha iyi biliyormuş. Konu açmasına da gerek yokmuş . Size kolay gelsin.

Galax mı unknown marka ? Aynı bütçeye daha iyisini buldum da atmaya gerek yok. Arkadaş daha iyi biliyormuş. Konu açmasına da gerek yokmuş . Size kolay gelsin.
Allah aşkına, galax denen markayı şurada hepi topu 4-5 yıldır görüyorsunuz Hatırladığım kadarıyla da baya sorunlu ve performans bakımından düşük ürünler satmaktaydı. Msi veya Asus gibi önde gelen lider markaların ürününü almam tabi ki daha mantıklı, diğer türlüsü paramı çöpe atmış olurum, eh bu da sizin gibi fakirlerin kendini avutma şekli Ayrıca yine benim seçtiğim parçalardan daha iyi hazır sistem olacağını düşünmüyorum

Al o attığın sistemi güzel bir kazık ye hahahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…