R5 9600X bir türlü soğumuyor her yolu denedim, Phantom Spirit kullanıyorum her türlü macun kullandım olmadı. Sıvı soğutma denemek istiyorum tavsiyeleriniz neler?
7800X3D bile soğutuyor o soğutucu nasıl sizinkini soğutmadı anlamadım. Yaz sıcaklarından da olabilir. Ayrıca altındaki jelatini de çıkartmayı unutmuş olabilirsiniz. Onun dışında bütçeniz ve kasanız nedir?
Termal Grizzly, MX-4, MX-6 vb her macunu denedim. FC 25’de bile 68-74 derecelerde gezer mi bi işlemci, PS5 rahat açıyorken neden 9600x bu oyun için bu denli ısınıyor?
Termal Grizzly, MX-4, MX-6 vb her macunu denedim. FC 25’de bile 68-74 derecelerde gezer mi bi işlemci, PS5 rahat açıyorken neden 9600x bu oyun için bu denli ısınıyor?
Fanların 2 side dönüyor mu kontrol eder misin? Ayrıca BIOS'a girip fanları Auto ise manuel ayara getirin ve son hıza çekin bakalım ne olacak. PBO açıkmı ayrıca?
Fanların 2 side dönüyor mu kontrol eder misin? Ayrıca BIOS'a girip fanları Auto ise manuel ayara getirin ve son hıza çekin bakalım ne olacak. PBO açıkmı ayrıca?