Hocam PSU FSP HydroK 800W olması lazım tam hatırlamıyorum. Önceki kasamla bir gelmişti, kasayı değiştirirken aktarmıştım. Marka FSP ve 800W ama modelinden tam emin değilim.
Kontrol ettim şimdi FSP Hydro K Pro modeliymiş.
Bu arada sahibinden de 5070 fiyatlarına bakıyordum acaba teklifi kabul edip sonra pahalıya mı satsam diye. Bilgisayarcım oraya da ilan açmış 29 binden teklif vermiş. Hediye geldi demiş, jelatinlerini sökmüş sanırsam ve siyah yerlerinde hafif kılcal çizikler var gibi duruyor. Tam emin olamadım.
Ben direkt olarak sıfır 5070Ti kovalayacağım dediğim gibi, eğer bütçede çok zorlarsa 5070 bakarım yine.
Hocam PSU FSP HydroK 800W olması lazım tam hatırlamıyorum. Önceki kasamla bir gelmişti, kasayı değiştirirken aktarmıştım. Marka FSP ve 800W ama modelinden tam emin değilim.
Hocam bu bilgisayar işi benim boyumu aşmaya başladı artık sürekli başka bir şeyi değiştiriyorum ben yanlış demişim 850W olan modeliymiş arattığımda kendi sitesinde yazmıyor ama başka yerde ATX 3.0 var diyor. Şu an için işimi görüyor kalabilir diye düşünüyorum.
5070Ti yerine 5070 alıp aradaki farkla OLED ekranı mı alsam diye düşündüm ASUS' un OLED ekranları 26 binden başlıyor. Böyle düşününce çok mantıklı geldi 5070 almak. Sadece şu VRAM muhabbeti beni çok düşündürüyor. 2K'da her şey açık şekilde GTA 6 ve onun gibi gelecek oyunlarda beni zorlar mı diye. Ben mi fazla takılıyorum yoksa ?
5070Ti yerine 5070 alıp aradaki farkla OLED ekranı mı alsam diye düşündüm ASUS' un OLED ekranları 26 binden başlıyor. Böyle düşününce çok mantıklı geldi 5070 almak. Sadece şu VRAM muhabbeti beni çok düşündürüyor. 2K'da her şey açık şekilde GTA 6 ve onun gibi gelecek oyunlarda beni zorlar mı diye. Ben mi fazla takılıyorum yoksa ?