R5 9600X & RX 7800 XT sistemde eksik var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LusiCaper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    nedir

LusiCaper

Çalışkan
Aşağıda belirttiğim özelliklerdeki kasayı 2. el olarak 39 bin TL gibi bir fiyata satın aldım. Fiyat nasıl? Sistemin eksikleri nelerdir? Ne eklemeliyim? RAM, soğutucu vs. gibi.

Ayrıca bu sistem için 10 bin liraya kadar monitör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 2. el aldın ki? Bu bütçede 32 GB RAM'li 7500F sistem toplayabilirsin 2. el saçma olmuş bence.
O anakart Secure Boot sorunluydu.
Monitör olarak G65b bakabilirsin bütçeni 1K geçiyor @2254 hocam da önerir.

Neden 2. el aldın ki? Bu bütçede 32 GB RAM'li 7500F sistem toplayabilirsin 2. el saçma olmuş bence.
O anakart Secure Boot sorunluydu.
Monitör olarak G65b bakabilirsin bütçeni 1K geçiyor @2254 hocam da önerir.
Ürün tam 9 günlük sıfır ayarında 7500F yerine 9600 x tercih etmek ve sıfırıyla arasındaki 6-7 bin liralık fiyat farkı beni cezbetti.

Ürün tam 9 günlük sıfır ayarında 7500F yerine 9600 X tercih etmek ve sıfırıyla arasındaki 6-7 bin liralık fiyat farkı beni cezbetti.

Arada 6 7K olması imkansız en fazla 2 veya 2.5k olur.
Sistem 9 günlükse sıkıntı olmayabilir fakat o anakart sorunlu diye biliyorum bazı arkadaşlar o anakart için yandığını söylüyordu.

Arada 6 7K olması imkansız en fazla 2 veya 2.5k olur.
Sistem 9 günlükse sıkıntı olmayabilir fakat o anakart sorunlu diye biliyorum bazı arkadaşlar o anakart için yandığını söylüyordu.
Anakartın sorunuyla ilgili bir bilgim yoktu onu ilk defa duydum. Fakat sistemi farklı sitelerden en ucuz fiyatlarına göre topladıgımda 46 bin lira gibi bir fiyat çıkıyor.

10k bandında VA sorun olmaz dersen G65b öneririm. IPS olarak XG27acs veya R27qe bakabilirsin. R27Qe'nin kalite kontrol kısmı kötü ama bilgin olsun.

10k bandında VA sorun olmaz dersen G65b öneririm. IPS olarak XG27acs veya R27qe bakabilirsin. R27Qe'nin kalite kontrol kısmı kötü ama bilgin olsun.
Her iki monitöre de bakacağım. Yardım için teşekkürler.

Monitör hakkında hiç bilgim yok Va panel mi İyi IPS mi Oled mi ? Hangilerine bakmalıyım ?

Her iki monitöre de bakacağım. Yardım için teşekkürler.

Monitör hakkında hiç bilgim yok VA panel mi iyi IPS mi OLED mi? Hangilerine bakmalıyım?

10K'ya OLED yok ama, bütçeniz çıkarsa tabii ki OLED en iyisi. VA ile IPS arasında bütçeye ve kullanım alanına göre işler değişir. Net bir cevabı yok.

10K'ya OLED yok ama, bütçeniz çıkarsa tabii ki OLED en iyisi. VA ile IPS arasında bütçeye ve kullanım alanına göre işler değişir. Net bir cevabı yok.

Bulduğum en fiyat performans ürün bu yorumlar da çok iyi görünüyor. Ne düşünüyorsunuz alınır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…