Benim attığım sıfırdı arkadaş onun 2.el farklı varyasyon olanını atmış 1300 TL fark ediyor ama değmez sıfırı varken, ATX daha ıyı olur kasa modelini yazarsanız sığar mı görebiliriz. Daha iyi bir model hem de.

Hocam kasa MSI MAG M100a modeli. Resimde de görünüyordu. :) Dediğiniz gibi sıfır daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kafam dolu göremedim 2 detayı vallahi 50 tane şey var aklımda. O zaman bu cuk oturur sisteme :) soğutması da var 4 RAM slotlu, Gigabyte ve ASUS üzmez sizi zaten. Kasanız Micro ATX'miş evet.

Satıcı ve internet sitesi pek güven vermedi. :) Aynı ayarda 1 model daha söylerseniz ikisi arasında karar vereyim. Tercihim büyük mağazalardan almak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı ve internet sitesi pek güven vermedi. :) Aynı ayarda 1 model daha söylerseniz ikisi arasında karar vereyim. Tercihim büyük mağazalardan almak.
Sorun çıkacağını sanmıyorum, size attığım model VRAM soğutması olarak daha iyi. Gigabyte markası ayrıca Wi-Fi anteni var, Msi'a göre daha stabil BİOS olarak, bu var ama soğutucusuz Hepsiburada satıyor, eski seri kartlar olduğu için stok bulmak zor, birisi ilk attığımı 11k ya satıyordu.

Son düzenleme:
Sorun çıkacağını sanmıyorum, size attığım model VRAM soğutması olarak daha iyi. Gigabyte markası ayrıca Wi-Fi anteni var, MSI'a göre daha stabil BIOS olarak, bu var ama soğutucusuz Hepsiburada satıyor, eski seri kartlar olduğu için stok bulmak zor, birisi ilk attığımı 11k ya satıyordu.

Siz de Gigabyte diyorsunuz. Peki farklı modeller yine Gigabyte hangileri olabilir. Amazon, HB gibi yerler her zaman daha güven veriyor. Akakçe'de uygun satan 6K ama, aynı ürün HB farklı bir satıcı da 11k :). Resmen 2 anakart fiyatı kadar.

Siz de Gigabyte diyorsunuz. Peki farklı modeller yine Gigabyte hangileri olabilir. Amazon, HB gibi yerler her zaman daha güven veriyor. Akakçe'de uygun satan 6K ama, aynı ürün HB farklı bir satıcı da 11k :). Resmen 2 anakart fiyatı kadar.
Dediğim gibi iyi ürün olarak çok seçenek yok stok olmadığı için o fiyatlara çıkarıyorlar tahmin edersiniz ki.