S swasmi Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler -1 3 Ağustos 2025 #1 Açayım mı, nasıl etkiler beni, hangi durumlarda açmalıyım ve illa BIOS'tan mı açmam lazım?
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 3 Ağustos 2025 #2 O işlemcide fark edilir bir fayda sağlamaz, gereksiz.
H HardLineRTX Becerikli Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 85 Çözümler 2 Beğeniler 21 4 Ağustos 2025 #3 swasmi dedi: Açayım mı, nasıl etkiler beni, hangi durumlarda açmalıyım ve illa BIOS'tan mı açmam lazım? Genişletmek için tıkla... O mod galiba 2 ccd olan işlemcilerde 1 ccdyi kapatmasına yarıyordu galiba, o işpemci zaten tek ccd var.
swasmi dedi: Açayım mı, nasıl etkiler beni, hangi durumlarda açmalıyım ve illa BIOS'tan mı açmam lazım? Genişletmek için tıkla... O mod galiba 2 ccd olan işlemcilerde 1 ccdyi kapatmasına yarıyordu galiba, o işpemci zaten tek ccd var.
KS KS S swasmi Çalışkan Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler -1 4 Ağustos 2025 #4 HardLineRTX dedi: O mod galiba 2 ccd olan işlemcilerde 1 ccdyi kapatmasına yarıyordu galiba, o işpemci zaten tek ccd var. Genişletmek için tıkla... Açınca multi thread gidiyor birde hafif fps düşüyor (belki şuan ekran kartımın kötü olmasındandır bilemedim)
HardLineRTX dedi: O mod galiba 2 ccd olan işlemcilerde 1 ccdyi kapatmasına yarıyordu galiba, o işpemci zaten tek ccd var. Genişletmek için tıkla... Açınca multi thread gidiyor birde hafif fps düşüyor (belki şuan ekran kartımın kötü olmasındandır bilemedim)
H HardLineRTX Becerikli Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 85 Çözümler 2 Beğeniler 21 6 Ağustos 2025 #5 swasmi dedi: Açınca multi thread gidiyor bir de hafif FPS düşüyor (belki şu an ekran kartımın kötü olmasındandır bilemedim) Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir?
swasmi dedi: Açınca multi thread gidiyor bir de hafif FPS düşüyor (belki şu an ekran kartımın kötü olmasındandır bilemedim) Genişletmek için tıkla... Ekran kartın nedir?