Sadece anakart farkını söyleyip aradaki 5 bin lira fiyat farkını, soğutucu farkını, psu farkını söylememen çok komik. Bir de küçük detayları büyütmüşsün yok kasada sw tuşu var ben de anakartta wifi var diyeyim o zaman. Amacım sistem kapıştırmak değil zaten, sistemi ben satmıyorum. Sırf bir mesajına emoji bıraktım diye kinlenip eskiden açtığım konuya emoji bırakman. Bu kadar basit bir şeye sinirleniyorsan (ki sinirlendirmek için yapmadım) yaşının bir önemi yoktur. 40 değil 140 ol istersen. Belki dislike emojisi bırakmak agresif algılanıyordur forumu çok tanımıyorum ama karşılaştığım durum beni şaşırttı.

Sadece anakart farkını söyleyip aradaki 5 bin lira fiyat farkını, soğutucu farkını, psu farkını söylememen çok komik. Bir de küçük detayları büyütmüşsün yok kasada sw tuşu var ben de anakartta wifi var diyeyim o zaman. Amacım sistem kapıştırmak değil zaten, sistemi ben satmıyorum. Sırf bir mesajına emoji bıraktım diye kinlenip eskiden açtığım konuya emoji bırakman. Bu kadar basit bir şeye sinirleniyorsan (ki sinirlendirmek için yapmadım) yaşının bir önemi yoktur. 40 değil 140 ol istersen. Belki dislike emojisi bırakmak agresif algılanıyordur forumu çok tanımıyorum ama karşılaştığım durum beni şaşırttı.
Hocam, anakart bir tık cırt gerçekten ama onun haricinde beğendim, en kötü anakartın üzerine biraz para koyar ve değiştirirz.

Ne alaka başkan. Bana yardımcı olurken bile dilin gereksiz sertti. Küçümseyici ve tahrik edici konuşuyorsun. Bir şeye iyi/kötü demek için illa somut örnek vermek gerekir mi? Kötü işte bu fiyata. Sen terslemeden önce soruya cevap ver. Bilgi öğrenmeye çalışıyoruz hala tersleme peşindesin. Egoyu biraz sağlıklı konuma getirelim senin için daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iyi değil sistemin fiyatı.

Konu sahibi, bu parçaları ve özellikleri araştırarak bilinçli olarak paylamışmış. Fiyat iyi değil demişsin, bunu yazdığına göre bir bildiğin var ya da aynı paraya daha iyi bir sitem buldun demektir, öğrenmeye çalışmakla ikisi aynı şey değil, senin yazdığın bu arada rekabete giriyor, ha dersin ki ben şöyle bir sistem buldum bu daha iyi değil mi? Diyerek sorarsın o zaman anlarım. Konu sahibi araştırmış paylaşmış, o sistem indirim yokken 32 GB CL30 RAM ile normal fiyatı 130k falan. Egom bu arada 1500 falanın üzerindedir yapacak bir şey yok :cool: