Valorant oynarken ilk açtığımda herhangi bir şey olmuyor ama ondan sonra bir USB çıkartma sesi gibi bir ses geliyor ve sürekli FPS drop yemeye başlıyorum. Her 2-3 saniyede bir veya 15-20 saniyede bir FPS 800-900'lerden 80'lere vs. iniyor. Monitörümün Hz'si olan 180'e sabitlediğimde de aynısı oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Signal RGB kullanıyor musun? Bu durum sanki uygulamaların çakışmasından kaynaklanıyor gibi geldi bana. Benzer bir sorunu bende yaşadım, FPS drop yemiyordum ama sürekli bir bildirim sesi alıyordum senin gibi, sonra bu uygulamanın çakıştığı diğer uygulamalar yüzünden olduğunu anladım ve öyle çözdüm. Sende bi bak istersen.
Signal RGB kullanıyor musun? Bu durum sanki uygulamaların çakışmasından kaynaklanıyor gibi geldi bana. Benzer bir sorunu bende yaşadım, FPS drop yemiyordum ama sürekli bir bildirim sesi alıyordum senin gibi, sonra bu uygulamanın çakıştığı diğer uygulamalar yüzünden olduğunu anladım ve öyle çözdüm. Sende bi bak istersen.
signal rgb kullanmıyorum klavye için razer mouse için steelseries uygulamasını kullanıyorum kasanın fanları ve anakartın ledi içinde armoury crate içindeki yerden ayarlıyoruım