R7 7800X3D & RX 9070 XT sistem nasıldır?

Bütçe
107.000 TL

Hocam şöyle ki bu model Vatan Bilgisayar'dan satın aldım ve fiyatı 36.500 TL civarına düşmüştü haliyle kaçırmak istemedim. SSD'yi MLD M700 modelini satın aldım.

Kasa ve soğutma konusunda tedirginliklerim vardı. Biraz araştırma yaptım ve başka bir forumda aynı şekilde kullanıldığını montajlandığını gördüm. Yine de montajdan önce olup olmadığına bakacağım. Yapay zekadan destek aldım ve uyumlu olacağını sorun olmayacağını söyledi.

Hayırlı olsun sistem güzel.

Sağ olun hocam teşekkür ederim.

Alınır, güzel fiyat, hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim hocam. Tam istediğim şekilde kendime göre topladım. En azından hoşuma giden bir sistem oldu. Malum hazır sistemlerde seçenekler kısıtlı ve fiyatlar pahalı bayağı.

@X99, bir sorum olacak size hocam. Sistemi toplayınca BIOS'tan yapmam gereken bir ayar var mı?

Son düzenleme:
İfadeler: X99
Sorum olacak size hocam. Sistemi toplayınca BIOS'tan yapmam gereken bir ayar var mı?

İlk iş BIOS'u güncelleyin.

Sorum olacak size hocam. Sistemi toplayınca BIOS'tan yapmam gereken bir ayar var mı?

İlk adım olarak BIOS güncelleyin, BIOS güncellemesi sistemin stabil olması için önemli. Otomatik EXPO ayarını açarsınız, hatta sistem özelliklerini tam belirterek konu açın, bilgili arkadaşlar gerekli ayarları iletirler.

Tamam hocam. Çok teşekkür ederim.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…