OCCT test sonuçları:
0.96V
79.3 W
4470 MHz
MSI Center üzerinden fan ve pompa hızı maksimum %82’ye çıktı. Yani sistem tam yükte bile fan ve pompayı %100 kapasiteyle çalıştırmıyor.
İşlemci üzerinde MSI CPU Game Boost ve X3D Turbo Mode aktif. MSI’ın otomatik fan ayarları nedeniyle, fanların tam performansa çıkması için sıcaklığın daha yüksek değerlere ulaşması gerekiyor.
Sıvı soğutma fanlarından bağımsız olarak, akvaryum tipi kasadaki fanlar sessiz modda çalışıyor.
Ortalama sıcaklık: 71.5 derece
Maksimum sıcaklık: 73 derece
CPU kullanımı %100 olduğu için ekran görüntüsü alamadım. Bu yüzden sonuçları yazı olarak paylaşıyorum.
www.akakce.com
0.96V
79.3 W
4470 MHz
MSI Center üzerinden fan ve pompa hızı maksimum %82’ye çıktı. Yani sistem tam yükte bile fan ve pompayı %100 kapasiteyle çalıştırmıyor.
İşlemci üzerinde MSI CPU Game Boost ve X3D Turbo Mode aktif. MSI’ın otomatik fan ayarları nedeniyle, fanların tam performansa çıkması için sıcaklığın daha yüksek değerlere ulaşması gerekiyor.
Sıvı soğutma fanlarından bağımsız olarak, akvaryum tipi kasadaki fanlar sessiz modda çalışıyor.
Ortalama sıcaklık: 71.5 derece
Maksimum sıcaklık: 73 derece
CPU kullanımı %100 olduğu için ekran görüntüsü alamadım. Bu yüzden sonuçları yazı olarak paylaşıyorum.
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 13.104,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: