R7 8700G alınır mı?

Mujka 8

Uzman
R7 8700G işlemci 1080P oyunculuk için yeterli mi? O.C. yapılsa bile araştırdığım kadarıyla GTX 1650/1650S kadar performans veriyor.

En azından GTX 1060 veya 1660 gücünde olsa fena olmazmış. Sizce alınır mı? Çok oyun oynayan biri değilim; CS, PUBG tarzı oyunlar oynuyorum, arada bir AAA oyun oynayıp takılırım, 60 FPS yeterli benim için. FSR 4.1 desteği de var sanırım.

Fiyatı biraz daha uygun olsa direkt alacağım ama ikinci el 9-10 bin TL fiyatı var. DDR5 RAM parasını da ekleyince ekran kartlı sistem parasına geliyor. Çok kararsız kaldım.

Ayrıca yeni APU işlemciler gelecek mi, bir haber var mı?

Şu şekilde bu işlemciyi kullanacaksınız eğer L3 Cache Belleğin düşük olduğunu bilmenizde yarar var ve bundan dolayı ram'e olan ihtiyaç durumlarında daha az fps kaybı için düşük gecikme değerlerine sahip ram almak daha mantıklı olacaktır. Oyun performansına gelecek olursak 100-150fps bandında seyrediyor bu sizin için yeterli olacak mı ? PUBG oyununda ise 60-80FPS ayarı seyrediyor orta ve düşük kalitede.

Bütçe ne kadar?

3600/5600 alıp ddr4 sistem kurmak daha mantıklı olur.ddr5 ram fiyatları ortada.
İkinci el 1660S alınsa daha fazla performans alınır.RTX2060 olursa daha güzel olur.Dlss ile daha uzun vadeli olur.

APU sistem kuracaksanız Dual channel olarak kullanmak zorundasınız yani tek 16 GB RAM yerine 8+8 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…