Araştırdığım kadarıyla 12 kanallı 19 fpi (normalde 27mm lerde 22 civarı olur) fanların statik basıncı düşük ama yeterli gelirmi tam emin olamadım 12 kanallı kanal başı 1.6 mm sıvı kanal çapı. 1.6-1.8 arası radyatör içerisine giriyor kanal fazla yüksek olmadığı için 1.6-1.8 gibi olduğu için fanların statik basınç eksisini toparlar. Eski sıkıntılı seri değil bundan f/p olarak bahsediyorlar vrm fani 60mm olduğu için kasa ve mosfetlere çarpar mı onu hesapla satın al. Pompa 3000 rpm standart aestetik (yanlış yazmış olabilirim) ondan ise rpm başına 0.30 CC civarı sıvı döndürür. (Farklı nedenlerden dolayı kendi pompalarını üretiyor diye biliyorum ama aestetik e benzer olacağını tahmin ediyorum ki rpm de o civarlarda) Gayet yeterli ama işi yayma kapasitesi yalan 370W imkanı yok. Vrm fanı aşırı ses yapmaya meyilli ufak olduğu için onun fan eğrisini agresif ayarlama. Fanlar da statik basınç düştüğü için uzun süreli yük altında kalacağı durumlar için ekstra bir fan eğrisini ayarla. Onun dışında FP olarak gayret güzel duruyo bu fiyata bulunmaz ve güzel. Artı yönleri baya bir var ben sadece eksileri ve alabileceğin önlemleri söyledim kötü değil kesinlikle hatta bu fiyata bu özellikler bana imkansız bile geldi şimdiden hayırlı olsun.
Yapay zekaya güvenemedim yanlış düzeltir noktalamayı fln anlam karışmasın diye ham olarak attım biraz hatalar var ise kb.
Evet, işlemcini soğutur ki 10 bin TL olan sıvı soğutmalar ile aralarında max 5-6 derece oynar tahminimce.
Çevrilen CC de hata yapmış olabilirim iki kaynak buldum ikiside biraz farklı söylüyor onu pek dikkate alma aşırı da önemli değil pompa gayet yeterli.